Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aynı ses bende de mevcut ama yüke bindiğinde ekran kartımdan ses gelmiyor bu sesin kaynağı fanlar bir şeye değiyor ama bende çözemedim.
Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim.
Detaylıca bir bakayım o zaman hocam. Ekran kartlarının fanini durdurabilecegim bir uygulama var mı? Test edeyim.
Az önce detaylıca baktım, PSU'yu çıkartıp sesi dinledim. Sesin PSU'dan geldiğini anladım.
PSU'yu değiştireceğim.
berkay.yldrm0
Uzman
Değil gibi coilwhine daha tiz elektrik sesi gibi olur.
erdym
Üstün
Bana çok coil whine gibi gelmedi. Coil whine daha çok çatal sürtme sesi gibi tiz ve ince oluyor.
erdym
Üstün
@erdym, @berkay.yldrm0, ne olabilir ses hocam? Kart yüke bindiğinde geliyor ses. Boştaykende PSU tarafından ses geliyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam açıkçası bende tam emin olamadım kablolamanızda bir sorun var mı ya da fanlara değen bir parça?
yoten
Uzman
Hocam açıkçası bende tam emin olamadım kablolamanızda bir sorun var mı ya da fanlara değen bir parça?
Kendim topladım fanlara değen bir şey yok gibi hocam. Kablolamada da sorun yok. PSU içini açtım, fanindan ses geliyor ondan kaynaklı olabilir mi?
PSU fanı bir seye sürtüyor sanki.Kendim topladım fanlara değen bir şey yok gibi hocam. Kablolamada da sorun yok. PSU içini açtım, fanindan ses geliyor ondan kaynaklı olabilir mi?
yoten
Uzman
Hocam yüke bindigindede ekran kartından ses geliyor.
Catedral
Başarılı
Aynı ses bende de mevcut ama yüke bindiğinde ekran kartımdan ses gelmiyor bu sesin kaynağı fanlar bir şeye değiyor ama bende çözemedim.
yoten
Uzman
Az önce detaylıca baktım, PSU'yu çıkartıp sesi dinledim. Sesin PSU'dan geldiğini anladım.
PSU'yu değiştireceğim.
Son düzenleme: