Kasadan gelen ses nedir?

10-11 yıllık bir kasamız var. Bu son 1,5 yıldır aslında bu sorun vardı ama bu son 2 aydır çok batmaya başladı.

Ses budur. Çok belirgin bir şekilde duyuluyor videoda. İşlemci fanı dönmeye başlamadan geliyor. Ses işlemci fanı veya ekran kartı fanı değil. İkisini de iptal edip denedim. Kapağı kapalı olmasına rağmen falan yine de 2 - 2,5 metre uzaklık olsa bile çok net duyuluyor. Örnek veriyorum 30 saniye o ses oluyor, 5 saniye durup yine başlıyor. Sıkıntısı nedir bunun? Bu arada şimdi kulağıma çarptı. Az önce ses bildiğiniz devir artırmaya başladı şimdi yine normale döndü. İsterseniz başka şekillerde deneyip video atabilirim.

Arkadaşın dediğin gibi fan sesine benziyor. Ama DVD varsa ondan da gelebilir.
DVD kaynaklı değil. Cihazı kapadım ekran kartını taktım, açtım cihazı ses yok. Her zaman çıkan ses şuan ne olduysa çıkmıyor. Ona hayret ediyorum şuan. Yine de PSU kaynaklı olabilir mi? Eğer PSU kaynaklı değilse başka bir şeyden olabilir mi?

PSU çok eski mi? sorun PSU gibi yine fan değil ama...

Hocam %70 ihtimalle PSU fanı, PSU'nun kendisinde değil sadece fanında, veyahut egzoz fanınız varsa egzoz fanı da olabilir. Ama bu fan sesi.

Eski PSU'ların fanı maalesef genellikle günümüze kadar sağ salim ulaşamıyorlar. Sorun çok yüksek ihtimal PSU fanında.

PSU çok eski mi? sorun PSU gibi yine fan değil ama...
Parçalar ilk toplandığı zamanki parçalar. Bir iş bilgisayarı için zamanının en iyi parçaları toplanmış neredeyse. İlk sıkıntı çıkaran PSU oldu demek.

Hocam %70 ihtimalle PSU fanı, PSU'nun kendisinde değil sadece fanında, veyahut egzoz fanınız varsa egzoz fanı da olabilir. Ama bu fan sesi.
Egzoz fanı tümden iptal bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…