Kasamı yan çevirdim ve biraz bu şekilde kullanmak istedim, biraz daha ferah hissettirdi. Sorum şu: Kasanın arkasındaki fan biraz sıcak hava üflüyor monitöre doğru, bu şekilde uzun kullanım sonucu herhangi bir komponentim zarar görebilir mi? Bu şekilde kullanımın herhangi bir zararı olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Kesinlikle tavsiye etmem. Monitör zaten kendi başına ısınıyor. Kasadan gelen sıcaklık panele zarar verebilir 
Emirhan Köstekçi
Uzman
Emin ol en iyi ihtimalde uzun vadede zarar verecektir kasanın açısını egzoz fanının daha arkaya üfleyecek şekilde değiştirirseniz daha sağlıklı olur iyi sosyaller.
Elini veya parmağını monitörün üzerinde çalışırken gezdirdiğinde zaten o sıcaklığı fazlasıyla hissediyorsun ve egzoz fandan çıkan sıcak havada monitöre gidiyor doğrudan kısa vadede bir şey diyemem ama uzun vadede sorun yapabilir. Kasanın konumunu arkadaşın dediği gibi soldaki monitörle değiştirebilirsin veya açılı bir şekilde koyabilirsin.
Kesinlikle tavsiye etmem. Monitör zaten kendi başına ısınıyor. Kasadan gelen sıcaklık panele zarar verebilir![]()
Soldaki monitör ile kasanın yerini değiştirin bence.
Emin ol en iyi ihtimalde uzun vadede zarar verecektir kasanın açısını egzoz fanının daha arkaya üfleyecek şekilde değiştirirseniz daha sağlıklı olur iyi sosyaller.
Elini veya parmağını monitörün üzerinde çalışırken gezdirdiğinde zaten o sıcaklığı fazlasıyla hissediyorsun ve egzoz fandan çıkan sıcak havada monitöre gidiyor doğrudan kısa vadede bir şey diyemem ama uzun vadede sorun yapabilir. Kasanın konumunu arkadaşın dediği gibi soldaki monitörle değiştirebilirsin veya açılı bir şekilde koyabilirsin.
Anlaşıldı, teşekkürler herkese.
Ayakkabı orada durmasın eğer kasanın üstünde hava çıkışı varsa.
Ayakkabı orada durmasın eğer kasanın üstünde hava çıkışı varsa.
Üstten hava çıkışı yok, bence sakıncası yok.