GTS7

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, MSI B850 Gaming Plus anakartım mevcut. Sistem yeni ancak RDR2'ye girdiğimde oyun kasıyor, sanki kendini geri atıyor. Arkadaşım BIOS ayarlarını yapmamı söyledi. Sadece dahili ekran kartını kullanma ayarını yapmak istiyorum ama bulamadım; yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar merhaba, MSI B850 Gaming Plus anakartım mevcut. Sistem yeni ancak RDR2'ye girdiğimde oyun kasıyor, sanki kendini geri atıyor. Arkadaşım BIOS ayarlarını yapmamı söyledi. Sadece dahili ekran kartını kullanma ayarını yapmak istiyorum ama bulamadım; yardımcı olabilecek var mı?

@LH44 @ggbye Tam sistem detayı lazım, ZenTimings indirip görsel atman gerekli.

Sizlere paylaştığım rehberi inceleyin. Sorun çözülmez ise, 1 fan, vantilatör ve tornavida hazırlayın. Zentimngs ve HWiNFO indirin. Ameliyata gireceğiz.

Sizlere paylaştığım rehberi inceleyin. Sorun çözülmez ise, 1 fan, vantilatör ve tornavida hazırlayın. Zentimngs ve HWiNFO indirin. Ameliyata gireceğiz.
Dediğiniz şeylerin neredeyse hepsini zaten yaptım.Az önce biostan sadece harici ekran kartını kullan seçeneğini de aktif ettim.Sıcaklık değerlerimde vs. hiçbir problem yok ama drop yiyor gibi oynuyorum oyunu.Acaba ekran kartında problem olabilir mi veya ayarlarımda ? Zaten cw sesi mevcut midem bulanmıştı iyice sıkılmaya başladım.Ayrıca msı afterburner açtığım zaman FPS değeri yerine VULKAN yazıyor artık bunun sebebi nedir,teşekkürler

@LH44 @ggbye Tam sistem detayı lazım, ZenTimings indirip görsel atman gerekli.
1769383254478.webp

Dediğiniz şeylerin neredeyse hepsini zaten yaptım. Az önce BIOS'tan sadece harici ekran kartını kullan seçeneğini de aktif ettim. Sıcaklık değerlerimde vs. hiçbir problem yok ama drop yiyor gibi oynuyorum oyunu. Acaba ekran kartında problem olabilir mi veya ayarlarımda? Zaten cw sesi mevcut midem bulanmıştı iyice sıkılmaya başladım. Ayrıca MSI Afterburner açtığım zaman FPS değeri yerine Vulkan yazıyor artık bunun sebebi nedir, teşekkürler.

Eki Görüntüle 221348

HWiNFO indirip, bellek bölümün SS atınız.

Windows 7 falan yazıyor ama hangi seçeneğiyle indireceğim, kusuruma bakmayın.

Test aşamasındayım, PC kilitli bir kurcalayın bulursunuz.

Ekran kartın ne? BIOS güncel mi? Temiz kurulum denediniz mi?

Ekran kartın ne? BIOS güncel mi? Temiz kurulum denediniz mi?

Buldunuz mu?

Son düzenleme: