Şöyle Atatürkçüyüm, böyle Atatürkçüyüm diyen kitle şimdi ‘umut mu var’ veya ‘değişim mi olacak sanki’ diyorlar. Sözüm meclisten dışarı ama sizler gibi düşünseydi Atatürk, bugün yaşadığınız ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti olmazdı.

Değişim istiyorsanız; en çok oy alacak muhalif partiye oy verebilirsiniz. Değişim olduktan sonra da o partiyi beğenmezseniz bir sürü parti var, sonraki seçimlerde onlara oy verirsiniz. Bu dün de böyleydi, bugün de böyle.

Forumda CHP'nin yamulmuş, Y-CHP olduğunu fark edenler var. Çok hoş görüntüler gerçekten.
Tamam kanka, siz gidin Zafer Partisi veya İyi Parti’ye oy verin ha, tabii eğer seçimde CHP adayını desteklemezlerse, yoksa oy verecek tek bir taraf kaldı, onun adını vermeme gerek yok galiba.

Tamam kanka, siz gidin Zafer Partisi veya İyi Parti’ye oy verin ha, tabii eğer seçimde CHP adayını desteklemezlerse, yoksa oy verecek tek bir taraf kaldı, onun adını vermeme gerek yok galiba.
Ben kim Türk'ü destekliyorsa ona vereceğim. Çözüm Süreci V2 gidenlere de değil, oy kazanmak için sürekli Kürt Kürt, hatta Romen asıllılardan bile oy dilenip Türk'ün oyunu garanti sayanlara vermeyeceğim.

Düzenleme: İmla.

Son düzenleme:
Ben kim Türk'ü destekliyorsa ona vereceğim. Çözüm Süreci V2 gidenlere de değil, oy kazanmak için sürekli Kürt Kürt, hatta Romen asıllılardan bile oy dilenip Türk'ün oyunu garanti sayanlara vermeyeceğim.
Türk milliyetçiliğini severim ama Türkiyede 1978’de türkeşin dönemi hariç hiçbir zaman Türk milliyetçiliği ile iktidar olunmamıştır ki o dönemde koalisyon sayesinde kazandılar.yoksa Türkiyede türk milliyetçiliği maalesef hiçbr zamanda iktidar olamayacak.ekiden zafer partisini desteklerdim ama artık onuda mantıksız buluyorum adam suriyelileri gönderecez diyor ama sonrasını anlatmıyor göndericende o insanlaırn çalıştığı yerlere kimi koyucan?burda gerçekten ütopyada yaşıyorsunuz ülkeye mülteci girerse birdaha ordan o mültecileri gönderemezsin onlarla birlikte yaşamaya mecbur kalıyorsun.Avrupa’da mülteciler gitsin diyor ama Avrupa’da iyi kolejde okuyan adam gidip burger king’de çalışmıyor e oraya kimi koyacaksın?