Bir liseli ergenin yönettiği Sami Yen Haber hesabının geçmişinizde sizi yorumları ve pozisyonlara dair fikirleri ile nasıl rezil ettiğini unuttunuz sanırım? Biraz objektif kaynaklara davet ediyorum sizi. Gözünüzle görmüyorsunuz anlaşılan.
Yukarıda yescontextfb atılmış sıkıntı yok, Samiyenhaber atınca mı sıkıntı oluyor?
Bu pozisyona ne bahane uyduracaksın bakalım.

Yukarıda yescontextfb atılmış sıkıntı yok, Samiyenhaber atmınca mı sıkıntı oluyor?

Ben üstteki arkadaşa fan hesabından almış diye yorum yapmadım. Ortada belli bir görüntü var gözle görüyorum ve buna göre yorum yapıyorum. Siz fanatiklere göre her şey bahane her şey lehinize olsun istiyorsunuz en çok da buna gülüyorum. Şimdi normal bir insanın yürüme konumunu düşünelim, kollar omuzdan aşağı 90 ya da 95 derece ile salınım gösterir, buna da kolun doğal konumu denir. Şimdi bak benim fanatik arkadaşım: Zaha'nın posizyonu ile bu atmış olduğun oyuncunun pozisyonu aynı mı? Biraz objektif yorum yap. Ben olsam bunu atarken utanırdım ya. Bir de diyorsun ki ne bahane üreteceksin :) Kusura bakmayın kirli geçmişinizle bahane kupaları siz aldınız. İyi akşamlar.

🤡
IMG_2455.webp

Bu kafayla tabi bi 10 yıl daha şampiyon olamazsınız.
Attığın videoda Zaha'nın eline çarptığı daha net görünüyor.

Yukarıda yescontextfb atılmış sıkıntı yok, Samiyenhaber atınca mı sıkıntı oluyor?

Defansın uzaklaştırdığı topta takım arkadaşının eline çarpan topa nerede penaltı verildiğini gördün sen? 10 yaşında bile olduğunuzdan şüpheliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın videoda Zaha'nın eline çarptığı daha net görünüyor.

Defansın uzaklaştırdığı topta takım arkadaşının eline çarpan topa nerede penaltı verildiğini gördün sen? 10 yaşında bile olduğunuzdan şüpheliyim.
Tartışmaya değmez. Arkadaşımız iki pozisyonu aynı olarak yorumluyor. Ancak kendinizi yorarsınız fanatik tayfa ile laf yarıştırırken.