Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Türk halkının parçası oluyorum. Aynaya bakıp da söylüyorum. Sokağa çıkıp da söylüyorum. Esnafa bakınca görüyorum. Şirkete girerken görüyorum. Belediyede görüyorum. Hastanede görüyorum. Sen görmüyorsan senin körlüğündendir.Sen bu hakaretleri aynaya bakıp kendi kendine edebilirsin. Türk halkının tamamını kokusmuslukla, rezillikle, şerefsizlikle nasıl suçlayabiliyorsun, sen kim oluyorsun?
Bu adamlar vahiyle gelmiyor, halkın içinden çıkıyor. Sen, ben, Mahmut dayı, Ayşe teyze… Yoneticisinden tut esnafına hepsi bu halkın aynası.
Bi de yani bir kere de verilmeyenler gündem olsa keşke. Önce vermeyip sonra verince, insanlar önce vermediğini değil de sonra verdiğini konuşuyor hep; ilk verilmeyen unutuluyor, kaynıyor, veya unutturulmak isteniyor.
Sayfa troll. Çok da takmamak gerek. Türklerden etkileşim almak için yapmadıkları yok zaten. Bizim millet de saf zaten. Yorumlara saçma sapan şeyler atıyorlar.
Penaltı konusuna gelirsek. VAR kayıtları açıklanınca her şey belli olur. Yalnız, fotoğraflara ve videolara göre kesinlikle penaltı değil. El olduğunu iddia edenler fotoğraf paylaşırsa sevinirim.
Penaltı konusuna gelirsek. VAR kayıtları açıklanınca her şey belli olur. Yalnız, fotoğraflara ve videolara göre kesinlikle penaltı değil. El olduğunu iddia edenler fotoğraf paylaşırsa sevinirim.
Hala devam ediyorsun aynı sacmalamaya. İnsan eleştirebilir, problemleri dile getirebilir ama kocaman bir halka böyle hakaret etmek başka bir olay. Nesin sen Türk düşmanı mi? Senin Türk olduğunu bile şüpheli, şahsen hala devam ettiğine göre ekran resmi aldım siber suçlara Türk halkina hakaretten ihbar oluşturacağım. Kimsenin haddi değil bir millete böyle hakaret etmek.Türk halkının parçası oluyorum. Aynaya bakıp da söylüyorum. Sokağa çıkıp da söylüyorum. Esnafa bakınca görüyorum. Şirkete girerken görüyorum. Belediyede görüyorum. Hastanede görüyorum. Sen görmüyorsan senin körlüğündendir.
Bu adamlar vahiyle gelmiyor, halkın içinden çıkıyor. Sen, ben, Mahmut dahi, Ayşe teyze… Yoneticisinden tut esnafına hepsi bu halkın aynası.
- Makaleler
- 4
Millete rezil olduk lan. İşe bakar mısın.
Ben de penaltı olmadığını düşünüyordum. Daha yeni karşıma bu video çıktı. İlk defa bu açıdan bir gördüm eğer oynama yok ise penaltı.Penaltı konusuna gelirsek. VAR kayıtları açıklanınca her şey belli olur. Yalnız, fotoğraflara ve videolara göre kesinlikle penaltı değil. El olduğunu iddia edenler fotoğraf paylaşırsa sevinirim.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sözlerine hayranım. Adam yazmış.
Benim düşüncem, ne değdiği gözüküyor ne de değmediği. Top diğer açıdan yön değiştiriyor ancak neresine değdiği belli değil. Penaltı olması için eline değmesi gerek ama eline değiyor diyemiyorum, penaltı değil demek için de eline değmemesi gerek ama eline değmediyse başka neresine değdiğini de kanıtlayamıyorsun. Yetersiz ekipmanlar yüzünden böyle kaos çıkıyor. Ha tabi bir de asıl vermesi gereken penaltıyı verse zaten bu pozisyonu konuşuyor olmazdık. Belki de ilk pozisyonu nasıl vermedim vs. diye aklı kaldığı için gitti buna tam emin olamasa da penaltı dedi.Ben de penaltı olmadığını düşünüyordum. Daha yeni karşıma bu video çıktı. İlk defa bu açıdan bir gördüm eğer oynama yok ise penaltı.
Dracula
Üstün
Evet, doğru duydunuz! Yaşanan penaltı olayını bugün Twitter' da (X) gezerken gördüm.
Tweet' i çevirirsek şöyle bir kelime dizisi karşımıza çıkıyor:
Bu son dakikalarda F.Bahçe'ye elle oynama ve penaltı oldu. Artık yolsuzluğu bile gizlemiyorlar.
Peki siz ne düşünüyorsunuz?