Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
İyi sosyaller,

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum fakat geçen hafta aboneliğiniz bitti uyarısı verdi ve sitede her yere bakmama rağmen yenileyemedim free aboneliği.

1782128497442.webp

Ne yapmalıyım? @michaelscofield

O zaten trial sürüm. Biraz "lisans yok" diye taciz ediyor onun dışında sorun yok. BitDefender kullanabilirsiniz, veritabanı daha güncel.
Veritabani daha guncel derken ne demek istediniz anlayamadim pek? Ikisi de aktif olarak veritabanlarini surekli guncelliyor. Veritabanlari daha guncel son derece muglak bir ifade olmus.

Bu arada Malwarebytes da yüklü ama tarama için kullanıyorum çok acil bir durum olursa. Tarama için hangisi daha iyi? MB zaten gerçek zamanlı koruma sunmuyor.
Malwarebytes aktif korumalari kapali bir sekilde sistemde manuel tarama icin durabilir, problem yok. Second-opinion scanner kullanmak belirli durumlarda oldukca faydali olabiliyor. Ben Malwarebytes disinda Emsisoft Emergency Kit oneririm manuel tarama araci olarak.

Trial ile AV veritabani arasindaki baglantiyi anlayamadim. Kaspersky'de trial surumler ayri bir veritabani veya cekirdek motoru kullanmiyor. Hatta Free varken Free dahi ucretli surumler ile ayni cekirdegi ve veritabanini kullaniyordu. Ucretli surumlerin farki ekstra daha genis ve daha kapsamli koruma ozellikleri barindirmasiydi. Tabii Free yok artik.

Deneme surumu olsa dahi ucretli surumlerle ayni veritabanina sahip oluyorsunuz.

Trial ile AV veritabani arasindaki baglantiyi anlayamadim. Kaspersky'de trial surumler ayri bir veritabani veya cekirdek motoru kullanmiyor. Hatta Free varken Free dahi ucretli surumler ile ayni cekirdegi ve veritabanini kullaniyordu. Ucretli surumlerin farki ekstra daha genis ve daha kapsamli koruma ozellikleri barindirmasiydi. Tabii Free yok artik.

Deneme surumu olsa dahi ucretli surumlerle ayni veritabanina sahip oluyorsunuz.
Hayir, artik veri tabani guncellenmiyor. Lisans istiyor.

Hayir, artik veri tabani guncellenmiyor. Lisans istiyor.
Dostum hala anlamadim ne dedigini. Kaspersky Free zaten piyasadan, Kaspersky'nin resmi sitesinden indirme baglantilari kaldirildi. Trial, yani ucretli urunlerinin deneme surumu ise hala 30 gun sureyle kullanilabiliyor.

Deneme suresi bittikten sonra ise koruma ozelliklerini kapatip lisans satin al diyor. Konu sahibi Kaspersky Free'yi soruyor, trial degil. Kaspersky Free, deneme surumlerinden tamamen ayri bir Kaspersky urunuydu.

Dostum hala anlamadim ne dedigini. Kaspersky Free zaten piyasadan, Kaspersky'nin resmi sitesinden indirme baglantilari kaldirildi. Trial, yani ucretli urunlerinin deneme surumu ise hala 30 gun sureyle kullanilabiliyor.

Deneme suresi bittikten sonra ise koruma ozelliklerini kapatip lisans satin al diyor. Konu sahibi Kaspersky Free'yi soruyor, trial degil. Kaspersky Free, deneme surumlerinden tamamen ayri bir Kaspersky urunuydu.
Trial derken Free'yi diyorum zaten, Free kalkali cok oldu. Veritabanı da guncellenmiyor ama korumaya devam ediyor bu kadar basit.

@Hermione Jean Granger neden "beğenmedim" yerine kalp attınız? Su an 20 kere kufur yemis olmam gerekiyordu.

Trial derken Free'yi diyorum zaten, Free kalkali cok oldu. Veritabanı da guncellenmiyor ama korumaya devam ediyor bu kadar basit.

@Hermione Jean Granger neden "beğenmedim" yerine kalp attınız? Su an 20 kere kufur yemis olmam gerekiyordu.
Siz mi anlamıyorsunuz yoksa arkadaş mı anlatamadı anlamadım ama, artık Trial kullandıktan sonra bitince erişiminiz tamamen engelleniyor. Ya lisans al ya da git sil diyor.

Siz mi anlamıyorsunuz yoksa arkadaş mı anlatamadı anlamadım ama, artık Trial kullandıktan sonra bitince erişiminiz tamamen engelleniyor. Ya lisans al ya da git sil diyor.
İkisi de olabilir, başta Free'ye "trial" dediğim için ben hatalıyım.

Şu fotoğrafı atabilmek için bilgisayarı bana açtıracaksınız yani hocam. Lisans olmadan da çalışmaya devam ediyor. Yeni çıkan virüsleri algılayabilirse şansa o da artık.
1782122409752.webp