Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SiberSasi

Becerikli
Arkadaşlar ben Kaspersky Free sürümünü indirmiştim fakat pişman olup silmeye karar verdim ama silemiyorum. Hizmetleri denedim, Görev Yöneticisi denedim, ayarlardan kaldırmayı denedim olmadı. Bu arada işletim sistemim Windows 11 hatta Kaspersky'ın orijinal web sitesinden kaldırma aracından denedim o da olmadı. Not: Deneme sürümünü kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-22 122245.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 122245.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 79
  • Ekran görüntüsü 2025-08-22 131008.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 131008.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o uygulamayla denedim ama yine aynı hatayı verdi şöyle "uygulama sürüm yükseltmesi sürüyor"
Hocam önce Kaspersky’ın kendi servisleri çalıştığı için kaldırmaya izin vermiyor olabilir. Şunu dene:
  • Win + Rservices.msc yaz → Enter.
  • Listeden Kaspersky Update / Kaspersky Lab Service gibi servisleri bul.
  • Sağ tıkla → Durdur de.
    Sonrasında tekrar kaldırmayı dene.

Hocam önce Kaspersky'ın kendi servisleri çalıştığı için kaldırmaya izin vermiyor olabilir. Şunu dene:
  • Win + Rservices.msc yaz → enter.
  • Listeden Kaspersky Update / Kaspersky Lab Service gibi servisleri bul.
  • Sağ tıkla → Durdur de.
    Sonrasında tekrar kaldırmayı dene.
Hocam sağ tıklayıp durdur diyorum ama olmuyor.

Bana da öyle olmuştu, virüs gibi yapışıyor yemin ederim. Tek çareniz Kaspersky'i Görev Yöneticisi'nden başlangıçta kapatmanız. Sonra tekrar silmeyi deneyin oluyor.
Hocam görev yöneticisinden de görevi sonlandır dedim fakat erişim engellendi diyor. korumayı kapattım ama yine olmadı.

Hocam Görev Yöneticisi'nden de görevi sonlandır dedim fakat erişim engellendi diyor. Korumayı kapattım ama yine olmadı.

Öyle değil, başlangıç menüsünden her açılışta başlamayı kapatıp PC'yi yeniden başlatın, sonra silmeyi deneyin Denetim Masası'ndan. Olmuyorsa PC'nin sağ altındaki oka tıklayın Kaspersky simgesine sağ tık yapıp kapat deyin. Bir de öyle deneyin silmeyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.