Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
İyi günler, bu konuyla alakalı konu açmak istedim. Kaspersky Internet Security kullanıyordum (yakında tekrar yükleyeceğim) ve 4 yıllık lisans almıştım zamanında. İlk lisansım bitmek üzere ama internet sitesinde böyle bir şey gördüm, bunun anlamı artık Kaspersky Internet Security kullanamayacağım mı demektir? Bir çözümü falan var mı? Bilenler yazarsa sevinirim. @Silinen üye @Recep Baltaş

1713104845423.webp

Son düzenleme:
Çözüm
@Silinen üye aboneliğimi güncelle seçeneğine basınca karşıma bir sekme geldi, ve tüm aboneliklerin hangi modele karşılık geldiği gözüküyordu, güncellemeyi indirin basınca Standart sürüme geçiş yaptım. Aboneliği güncelle demek gerekiyormuş. Teşekkür ederim herkese.
1713128956825.webp
@Silinen üye aboneliğimi güncelle seçeneğine basınca karşıma bir sekme geldi, ve tüm aboneliklerin hangi modele karşılık geldiği gözüküyordu, güncellemeyi indirin basınca Standart sürüme geçiş yaptım. Aboneliği güncelle demek gerekiyormuş. Teşekkür ederim herkese. Eki Görüntüle 36288
Sabah kaç kere anlatmaya çalıştım. Son olanlardan sonra beni pek takmıyorsunuz gibi geliyor. Neyse. İyi geceler!