Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
İyi günler, bu konuyla alakalı konu açmak istedim. Kaspersky Internet Security kullanıyordum (yakında tekrar yükleyeceğim) ve 4 yıllık lisans almıştım zamanında. İlk lisansım bitmek üzere ama internet sitesinde böyle bir şey gördüm, bunun anlamı artık Kaspersky Internet Security kullanamayacağım mı demektir? Bir çözümü falan var mı? Bilenler yazarsa sevinirim. @Silinen üye @Recep Baltaş

1713104845423.webp

Son düzenleme:
Çözüm
@Silinen üye aboneliğimi güncelle seçeneğine basınca karşıma bir sekme geldi, ve tüm aboneliklerin hangi modele karşılık geldiği gözüküyordu, güncellemeyi indirin basınca Standart sürüme geçiş yaptım. Aboneliği güncelle demek gerekiyormuş. Teşekkür ederim herkese.
1713128956825.webp
İnternet Security yerine Standard kurmalısınız.

İyi günler, bu konuyla alakalı konu açmak istedim. Kaspersky Internet Security kullanıyordum (yakında tekrar yükleyeceğim) ve 4 yıllık lisans almıştım zamanında. İlk lisansım bitmek üzere ama internet sitesinde böyle bir şey gördüm, bunun anlamı artık Kaspersky Internet Security kullanamayacağım mı demektir? Bir çözümü falan var mı? Bilenler yazarsa sevinirim. @Silinen üye @Recep Baltaş

Eki Görüntüle 36151

Kaspersky Internet Security artık yüklenemiyor sanırsam. Yani o program yayımdan kaldırılmış. Onun yerine diğer standart planı gelmiş. Bir daha kullanamayacaksınız sanırsam belki key standart da çalışır. B(u arada Kaspersky Internet Security Kaspersky standart olarak değişmiş sanırsam.)

Kaspersky Internet Security artık yüklenemiyor sanırsam. Yani o program yayımdan kaldırılmış. Onun yerine diğer standart planı gelmiş. Bir daha kullanamayacaksınız sanırsam belki key standart da çalışır. B(u arada Kaspersky Internet Security Kaspersky standart olarak değişmiş sanırsam.)
Kaspersky desteğe yazdım, 4 anahtara yaklaşık 800 TL para ödedim, bir anda pat diye kullanamazsınız demezler herhalde. Lisanslarım kısmından yükleyebiliyorum ama yenile basınca neden Plus öneriyor onu anlamadım. Bakalım ne cevap verecekler.

@Silinen üye hocam bu arada senin ayarların nasıldı? Tüm ayarları kaldırıp baştan yüklemeyi düşünüyorum programı, belki böylece sorunlarım çözülür.

Kaspersky desteğe yazdım, 4 anahtara yaklaşık 800 TL para ödedim, bir anda pat diye kullanamazsınız demezler herhalde. Lisanslarım kısmından yükleyebiliyorum ama yenile basınca neden Plus öneriyor onu anlamadım. Bakalım ne cevap verecekler.
İnternetten My Kaspersky sitesine girin.

Aşağıdan etkinleştirin.
1713105962021.webp

İnternetten My Kaspersky sitesine girin.

Aşağıdan etkinleştirin.
Eki Görüntüle 36158
Tüm kodlarım buraya kayıtlı zaten.

@Silinen üye hocam bu arada senin ayarların nasıldı? Tüm ayarları kaldırıp baştan yüklemeyi düşünüyorum programı, belki böylece sorunlarım çözülür.
Hocam ben free sürümünü kullanıyorum. Onda da sadece KSN'i açtım ekstradan.

Hocam ben free sürümünü kullanıyorum. Onda da sadece KSN'i açtım ekstradan.
Anladım, teşekkürler.

Buradan da indirebiliyor olmanız lazım bu arada:
İndirebiliyorum, fakat neden artık mevcut değil yazıyor oraya takılmıştım. Desteğe yazdım. Baktıklarında sonucu buraya yazarım, teşekkürler.