Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SiberSasi

Becerikli
Arkadaşlar ben kendisini sildim fakat 1 tane kaldı onu da nasıl silebilirim? Dosyalarını zaten silemiyorum.
Uygulamanın adı: Kaspersky Anti-Virüs lab.

Neden cevaplamıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben kendisini sildim fakat 1 tane kaldı onu da nasıl silebilirim? Dosyalarını zaten silemiyorum.
Uygulamanın adı: Kaspersky Anti-Virüs lab.

Neden cevaplamıyorsunuz?

Güvenli moda alıp dosyayı silmeyi dene. Ya da uygulamayı tekrar yükle sonra Revo Uninstaller ile tekrar sil.

Hocam uygulamada avp.exe görünmedi iyi baktım.

Güvenli moda alıp dosyayı silmeyi dene. Ya da uygulamayı tekrar yükle sonra Revo Uninstaller ile tekrar sil.
Erişim engellendi diyor.

Arkadaşlar ben örneğin bilgisayarıma Kaspersky yükleyip silmeyi denedim. Sildi ama kalıntı vardı.

Görev Yöneticisi'nden bir türlü yapamadım. Nasıl kalıntısız silebilirim?

Kalıntı dosyadan kastınız ne hocam onu anlamadım. Eğer silinen program sonrası dosyaların bilgisayarda kalmasını kast ediyorsanız, "Everything" programını kurun. Kalıntı dosyaları bulmakta en iyi program.
Hocam ama başka bir programda açık olduğunu söylüyor kaldıramıyorum. görev yöneticisindende kapatamıyorum.

Kalıntı dosyadan kastınız ne hocam onu anlamadım. Eğer silinen program sonrası dosyaların bilgisayarda kalmasını kast ediyorsanız, "everything" programını kurun. Kalıntı dosyaları bulmakta en iyi program.

Dosyalardan hocam silinmiyor bi'de.

Hocam programın kendisini sildiyseniz, bilgisayarı yeniden başlatın ondan sonra silmeyi deneyin. Bazı programlar restart atana kadar kendisini silmiyor.

Yok hocam denedim olmadı bunun yüzünden rahat edemiyorum ben.

Ekran görüntüsü 2025-08-23 025355.webp

Son düzenleyen: Moderatör: