Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam sorunum çözüldü. O açılmadan direk dosyayı sildim.Kur, bilgisayarı yeniden başlat, sonra normal yoldan kaldırmayı dene. AV yazılımlarını ya Programlar'dan ya da kendi kaldırma araçları ile kaldıracaksın.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar ben kendisini sildim fakat 1 tane kaldı onu da nasıl silebilirim? Dosyalarını zaten silemiyorum.
Uygulamanın adı: Kaspersky Anti-Virüs lab.
Neden cevaplamıyorsunuz?
Güvenli moda alıp dosyayı silmeyi dene. Ya da uygulamayı tekrar yükle sonra Revo Uninstaller ile tekrar sil.
- Makaleler
- 3
Windows Görev Yöneticisi veya benzeri araçlarda "Program” adını taşıyan ya da isimsiz olarak görünen hizmetlerle karşılaşıldığı zaman bu ögeleri genellikle virüs veya tehdit olarak algılayabiliyoruz. İnternette bu başlıkta yapılan birçok yorum, kullanıcıyı daha da endişelendirecek şekilde "tehlikeli yazılım” vurguları içeriyor. Ancak bu yorumların büyük kısmı yanıltıcı olabiliyor.
"Program" adlı hizmetler gerçekten tehdit mi?
Hayır. Bu tarz hizmetler genellikle daha önce sisteminden kaldırılan yazılımlara ait başlangıç kalıntıları oluyor. Özellikle yazılımları Denetim Masası...- Barış
- autoruns hizmetleri kullanılır nasıl nasıl kullanılır program temizleme windows
- Forum: Sistem Araçları
SiberSasi
Becerikli
Hocam uygulamada avp.exe görünmedi iyi baktım.Windows Görev Yöneticisi veya benzeri araçlarda "Program” adını taşıyan ya da isimsiz olarak görünen hizmetlerle karşılaşıldığı zaman bu ögeleri genellikle virüs veya tehdit olarak algılayabiliyoruz. İnternette bu başlıkta yapılan birçok yorum, kullanıcıyı daha da endişelendirecek şekilde "tehlikeli yazılım” vurguları içeriyor. Ancak bu yorumların büyük kısmı yanıltıcı olabiliyor.
"Program" adlı hizmetler gerçekten tehdit mi?
Hayır. Bu tarz hizmetler genellikle daha önce sisteminden kaldırılan yazılımlara ait başlangıç kalıntıları oluyor. Özellikle yazılımları Denetim Masası...
- Barış
- autoruns hizmetleri kullanılır nasıl nasıl kullanılır program temizleme windows
- Forum: Sistem Araçları
Erişim engellendi diyor.Güvenli moda alıp dosyayı silmeyi dene. Ya da uygulamayı tekrar yükle sonra Revo Uninstaller ile tekrar sil.
Arkadaşlar ben örneğin bilgisayarıma Kaspersky yükleyip silmeyi denedim. Sildi ama kalıntı vardı.
Görev Yöneticisi'nden bir türlü yapamadım. Nasıl kalıntısız silebilirim?
Nasıl kaldıracağım kaldırabilirsem o kalıntıyı içim rahat eder.
İnternette vardır mutlaka. Benim geçen laptop boşta %100 CPU kullanıyordu. Ama kafaya takmadım çok. Kalıntı dediğiniz dosyalar mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
SiberSasi
Becerikli
Evet var dosyaları silemiyorum.İnternette vardır mutlaka. Benim geçen laptop boşta %100 cpu kullanıyordu. Ama kafaya takmadım çok. Kalıntı dediğiniz dosyalar mı?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Kalıntı dosyadan kastınız ne hocam onu anlamadım. Eğer silinen program sonrası dosyaların bilgisayarda kalmasını kast ediyorsanız, "Everything" programını kurun. Kalıntı dosyaları bulmakta en iyi program.
SiberSasi
Becerikli
Hocam ama başka bir programda açık olduğunu söylüyor kaldıramıyorum. görev yöneticisindende kapatamıyorum.Kalıntı dosyadan kastınız ne hocam onu anlamadım. Eğer silinen program sonrası dosyaların bilgisayarda kalmasını kast ediyorsanız, "Everything" programını kurun. Kalıntı dosyaları bulmakta en iyi program.
Kalıntı dosyadan kastınız ne hocam onu anlamadım. Eğer silinen program sonrası dosyaların bilgisayarda kalmasını kast ediyorsanız, "everything" programını kurun. Kalıntı dosyaları bulmakta en iyi program.
Dosyalardan hocam silinmiyor bi'de.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam ama başka bir programda açık olduğunu söylüyor kaldıramıyorum. Görev yöneticisindende kapatamıyorum.
Hocam programın kendisini sildiyseniz, bilgisayarı yeniden başlatın ondan sonra silmeyi deneyin. Bazı programlar restart atana kadar kendisini silmiyor.
SiberSasi
Becerikli
Hocam programın kendisini sildiyseniz, bilgisayarı yeniden başlatın ondan sonra silmeyi deneyin. Bazı programlar restart atana kadar kendisini silmiyor.
Yok hocam denedim olmadı bunun yüzünden rahat edemiyorum ben.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-