Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam sorunum çözüldü. O açılmadan direk dosyayı sildim.Kur, bilgisayarı yeniden başlat, sonra normal yoldan kaldırmayı dene. AV yazılımlarını ya Programlar'dan ya da kendi kaldırma araçları ile kaldıracaksın.
Freezzy
Çalışkan
Konuyu okumadan önce Kaspersky deyince, PC'nize virüs girip, PC'yi çökertti diye ağladığınızı sanmıştım da yanılmışım, programı ayarlara gidip uygulama sekmesinden sil yaptıysanız, zaten başka bir şey yapmanıza gerek yok.
Kalıntı bıraktıysa da bunun için neden ağladığını anlamadım. İnternet'te bilinmedik sitelerden hiçbir şey indirmemeni öneririm. Buna göre de antivirüse de gerek kalmaz.
Kalıntı bıraktıysa da bunun için neden ağladığını anlamadım. İnternet'te bilinmedik sitelerden hiçbir şey indirmemeni öneririm. Buna göre de antivirüse de gerek kalmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arda_Hash
Çalışkan
Apache-2.0 license
Eğer bu da işe yaramazsa güvenli moda gir ve öyle silmeyi dene.
Windows Başlangıç Ayarları
Sisteminizdeki programları çoklu ve kalıntı bırakmadan silen açık kaynaklı bir araçtır.
- Barış
- bc uninstaller bcuninstaller bulk bulk crap uninstaller crap uninstaller
- Sistem Araçları
Eğer bu da işe yaramazsa güvenli moda gir ve öyle silmeyi dene.
Windows Başlangıç Ayarları
Arkadaşlar ben örneğin bilgisayarıma Kaspersky yükleyip silmeyi denedim. Sildi ama kalıntı vardı.
Görev Yöneticisi'nden bir türlü yapamadım. Nasıl kalıntısız silebilirim?
Unistaller programı vardır.
Yoksa Revo veya Revo'nun Free versiyonu halinde olan hibit ile, kayıt defteri dahil silebilirsin.
SiberSasi
Becerikli
Bağlantıdaki uygulamaya bakabilirsin.
Bilgisayarınızdaki dosyaları kalıntı bırakmadan silen bir program.
Onu denedim hocam. Sadece görev yöneticisinde kalıntı var çalışıyor o da ama o da işe yaramadı hocam.
Kur, bilgisayarı yeniden başlat, sonra normal yoldan kaldırmayı dene. AV yazılımlarını ya Programlar'dan ya da kendi kaldırma araçları ile kaldıracaksın.
SiberSasi
Becerikli
Hocam sorunum çözüldü. O açılmadan direk dosyayı sildim.Kur, bilgisayarı yeniden başlat, sonra normal yoldan kaldırmayı dene. AV yazılımlarını ya Programlar'dan ya da kendi kaldırma araçları ile kaldıracaksın.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-