Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
Sildiyse sorunu çözmüş demektir. Tam taramayı da yapıyor zaten. Bir şey çıkarsa yine uyarı verir otomatik siler.
25457
Uzman
ChatGPT'ye sordum tarayıcı çerezlerini çalabilir diyor. Tüm hesaplardan çıkış yapıp telefondan şifre değiştireceğim şimdi.Sildiyse sorunu çözmüş demektir. Tam taramayı da yapıyor zaten. Bir şey çıkarsa yine uyarı verir otomatik siler.
- Makaleler
- 6
ChatGPT'ye sordum tarayıcı çerezlerini çalabilir diyor. Tüm hesaplardan çıkış yapıp telefondan şifre değiştireceğim şimdi.
İsterseniz format atın. Ama sorun çözülmüştür muhtemelen.
ExellionTR
Başarılı
Virüsü temizlemiş formatlık bir durumu olacağını sanmam.
ChatGPT'ye sordum tarayıcı çerezlerini çalabilir diyor. Tüm hesaplardan çıkış yapıp telefondan şifre değiştireceğim şimdi.
Aynen öyle yap. Tüm yerlerden çıkışını yap ve şifrelerini her ihtimale karşı değiştir. Kaspersky'ı uzantı olarak tarayıcıya da kurabiliyorsun bu arada, onu da kurmanı öneririm.
25457
Uzman
Benim anlamadığım hiçbir şey indirmedim bu zamana kadar bulmadı şimdi buldu.
Aynen öyle yap. Tüm yerlerden çıkışını yap ve şifrelerini her ihtimale karşı değiştir. Kaspersky'ı uzantı olarak tarayıcıya da kurabiliyorsun bu arada, onu da kurmanı öneririm.
Var zaten reklam engelleyici ile beraber kullanıyorum. Malwarebytes eklentisi de vardı onu algılamış olabilir mi?
- Makaleler
- 6
Benim anlamadığım hiçbir şey indirmedim bu zamana kadar bulmadı şimdi buldu.
Olur öyle şeyler canınızı sıkmayın. Bir yerden giriyorlar.
Uyuyan Sincap
Üstün
Eki Görüntüle 177984
Ne olduğu dosya adından anlaşılır mı peki?
Şifreleri değiştim hesaplara geri girsem mi?
Zararlı bir eklenti yüklüymüş. Edge'de. Önce tam tarama bitsin. Ardından şu araçlarla tam tarama yapın. Bunlar bir şeyler bulup silince şifrelerinizi yenileyin. Fazla değilse hepsini, fazlaysa Google, Steam ve Microsoft gibi ana şifreleri yenileyin. Sonuçta Google hesabınızı çalmazlarsa gerisi bir şekilde kurtarırsınız. Karargahı kaybetmeyin siperler önemli değil gibi düşünün.
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows
Norton Power Eraser (NPE) is a free virus removal tool for Windows. It detects and removes viruses, malwares, spywares, trojans and threats from your computer.
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers real-time antivirus, advanced anti-malware and privacy protection for all your devices. Launched in 2004 as a free virus scan, we still offer a free basic version 20 years later. Learn more.
www.malwarebytes.com
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.
Bunları yükleyin, tam tarama yapın, bulduklarını silin. Ardından kendisini silip diğer aracı kurun.
25457
Uzman
Format atsam mı sizce? 1 yıldır atmıyordum zaten.Zararlı bir eklenti yüklüymüş. Edge'de. Önce tam tarama bitsin. Ardından şu araçlarla tam tarama yapın. Bunlar bir şeyler bulup silince şifrelerinizi yenileyin. Fazla değilse hepsini, fazlaysa Google, Steam ve Microsoft gibi ana şifreleri yenileyin. Sonuçta Google hesabınızı çalmazlarsa gerisi bir şekilde kurtarırsınız. Karargahı kaybetmeyin siperler önemli değil gibi düşünün.
![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows
Norton Power Eraser (NPE) is a free virus removal tool for Windows. It detects and removes viruses, malwares, spywares, trojans and threats from your computer.support.norton.com
![]()
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers real-time antivirus, advanced anti-malware and privacy protection for all your devices. Launched in 2004 as a free virus scan, we still offer a free basic version 20 years later. Learn more.www.malwarebytes.com![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
Bunları yükleyin, tam tarama yapın, bulduklarını silin. Ardından kendisini silip diğer aracı kurun.
Malwarebytes hata veriyor sitesine giremiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou