Detaylar
Kim cevapladı?Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Oyun ROM'ları indiriyordum. Sabah Kaspersky'a girip raporlara baktım ve bunları gördüm. Bazılarında tespit edildi bazılarında engellendi yazıyor. Virüs silinmiş mi?
Eki Görüntüle 127967Eki Görüntüle 127968Eki Görüntüle 127969
Tam tarama yapın Kaspersky ile. Bir şey varsa ortaya çıkar.
Tam tarama yaptım birkaç kez temiz çıkıyor yanılmıyorsam sadece siteye girince bu uyarıyı vermiş.Tam tarama yapın Kaspersky ile. Bir şey varsa ortaya çıkar.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Tam tarama yaptım birkaç kez temiz çıkıyor yanılmıyorsam sadece siteye girince bu uyarıyı vermiş.
Emin olmak için Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz. Onun dışında sorun yok gibi duruyor.
Hocam mb ile tarattım ve şöyle 3 dosya çıktı sildim.Yapmam gereken başka bir şey var mı yani endişelenmeli miyim?Emin olmak için Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz. Onun dışında sorun yok gibi duruyor.
Edit: Bu virüs dediği dosyalar çok önceden indirdiğim ve güvenli olduğuna emin olduğum dosyalar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam MB ile tarattım ve şöyle 3 dosya çıktı sildim. Yapmam gereken başka bir şey var mı yani endişelenmeli miyim?
Bir şey yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Kullandığınız uygulamaların 2'side sağlamdır.
Uyuyan Sincap
Üstün
Siteye girdim. Kaspersky'ın uyarı verdiği. Gayet normal bir oyun sitesi hatta Cloudflare korumalı. Yani zararlı değil. Biraz F/P gibi olmuş.