Goodbye DPI açıkken, Kaspersky antivirüs programıda arka planda açıkken internetim gidiyor.
Kaspersky'ı sağ tık yapıp kapatıyorum sonra internet geliyor hatta Discord'a da girebiliyorum.
Ben anlamadım Kaspersky goodbye DPI'ı virüs olarak görse bile yoksay deyip geçebiliyorum. Neden internet gidiyor?
İlla Windows Defender mi kullanmam lazım? Onda sıkıntı çıkmıyor. Hatta Kaspersky VPN yüklüyken de sıkıntı yok. Sadece Kaspersky antivirüs programı.

Başka bir yerde bir arkadaş Kaspersky rusların olduğu için goodbye DPI'ı engelliyor dedi.
Bir arkadaşım Kaspersky açıkken goodbye da kullanıyor sadece ben mi engelleniyorum. Bir de Norton yükledim yine internet kesiliyor ve goodbye DPI çalışmıyor.

@Hermione Jean Granger, olmuyor hocam öyle yapmıştım :(

1750611431719.webp

Şuna tekrar tıklayıp bilgisayarı yeniden başlatacağım sonra Kaspersky kurup açacağım. İstisnalara ekleyeceğim bu kadar mı?

Kaspersky korumasını devre dışı bırakıp GoodBye DPI Turkey yazılımını kur. Daha sonra Kaspersky'yi aç. Karantinaya aldığı tüm dosyaları istisnalara ekle.
Yok hocam olmuyor. bi bende çalışmıyor lanet şey.

Son düzenleme:
@bdrhncagriozdmr, en iyisi başka bir antivirüs kullanın Kaspersky ile olmuyor gibi bu iş. Bilgisayarınızda SSD varsa ve işlemciniz yeterince güçlüyse bunu kurun;

İstisnaya eklendiği halde çalışmıyor diyenler vardı. Ben de deneyeyim bir çözüm bulursam video yaparım demiştim ama istisnaya ekleyince goodbyedpi çalıştı. Video malzemesi çıkmadı bana da :hehehe:

İstisnaya eklendiği halde çalışmıyor diyenler vardı. Ben de deneyeyim bir çözüm bulursam video yaparım demiştim ama istisnaya ekleyince goodbyedpi çalıştı. Video malzemesi çıkmadı bana da :hehehe:
bende çalışmadı ben direkt defender kullanıyorum. yama falan indirirsem kaspersky kurar tararım max 20dk mı alır.