Çevrim dışı koruması biraz kötü, yanlış pozitif sayısı biraz yüksek, fakat koruma oranı yüksek bir av çok agresif. Test sonuçları iyi fakat Kaspersky, BitDefender gerisinde. Fiyatı uygun olduğu için yıllardır kullanıyorum. Bilinçli olduğum için virüs vs sıkıntım olmuyor. Tüm antivirüsleri sırasıyla her yıl kullandım en son trend Micro denedim ve 3 yıldır kullanıyorum. Dalgınlığıma gelir exe falan çalıştırırım diye arka planda antivirüs bulunduruyorum. Belki ileride değiştiririm ama şu an memnunum.

70 TL 2 yıllık aldım geçenlerde tekrardan.

Ben sigortacıyım iş yerimizdeki bilgisayarlar Kaspersky yükledim, onu kullanıyoruz.
Bu hafta acntürkden kişisel koruma kalkanı sigortası yaptım kendime içerisinde antivirüs paketi var, BitDefender 1 yıllık onu denerim belki :D
Hatta şimdi müşteri hizmetlerini arayıp aktivasyon kodunu alayım.

Son düzenleme:
Ben 1 yıl kaspersky standart kullandım. Çoğu virüsü bulamıyodu. Bulamadığı gibi de silemiyordu. Norton tavsiye ederim.
Hocam benim 2.yılım ve silemediği şey çıkmıyor. Virüsü geçtim virüs olma ihtimali olan dosyaları bile silmem için uyarıyor. Sizde nasıl bulamadı anlamadım.