Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Show Haber'e atarlarsa bu konuyu nasıl gözükeceğini düşünsenize. Sokakta tanımadığı insanı kesen biri vardı. Dövüş sanatı öğren, katana falan kendi başını yakarsın. Bu konu da bence çok uzamamalı.

Hocam adamın elinde silah veya bıçak varken benim önlemim suç mu?

Ek: Adamın elinde silah olsa veya kılıcı olduğu için saldırsa ve ölsem.. Sırf bu ekipmanı almamak için.. Bence değmez. Polis bir işe yarıyor mu? Hayır! Polislerin net bir şekilde yarısı korkak. Asker desen komutanı direkt kaçar. Nereden mi biliyorum? Ben komiyken hizmet ettiğim için biliyorum.

Örnek:

Son düzenleme:
Hocam adamın elinde silah veya bıçak varken benim önlemim suç mu?

Senin ne olduğunu da başkası bilemez. Kendi açından bakıyorsun, herkes kendi açısından baksın o zaman. Böylece bir toplum olmaz, herkes kendi ülkesinde yaşar.

Sistem çok güzel demiyorum, fakat sen de bunun içine dahilken başkası da senin katana taşımanı istemez, neden istesin?

Arkadaşlar kendimi savunmak için katana alacağım. Bu arada meraklanmayın bu tarz kılıçları uzun zamandır kullanıyorum.
Aklıma yolun ortasındaki bir kızı samuray kılıcıyla öldüren kişi geldi. Çok dikkat çeker, alacaksan hançer al daha küçük. Kesici aletle uğraşmak istemiyorsan siyanür spreyi de alabilirsin.

Senin ne olduğunu da başkası bilemez. Kendi açından bakıyorsun, herkes kendi açısından baksın o zaman. Böylece bir toplum olmaz, herkes kendi ülkesinde yaşar.

Sistem çok güzel demiyorum, fakat sen de bunun içine dahilken başkası da senin katana taşımanı istemez, neden istesin?
Devletin denetim yapıp o silahları alabilir mi? Evet. Ama devlet senin güveniliğini mi istiyor? Hayır.

Aklıma yolun ortasındaki bir kızı samuray kılıcıyla öldüren kişi geldi. Çok dikkat çeker alacaksan hançer al daha küçük.

Hançerde sıkıntılı diye biliyorum. Şahsın etine sıkışabiliyor galiba.

Bizim ülkemizde "bireysel silahlanma" yasak.

Biliyorum, senin konuşman konuyu devlet ve güvenlik kelimelerine kafa atınca konu buraya geldi. Şimdi sen kendi güvenliğin için silah(katana) bulundurmak istiyorsun. Doğru ya da yanlış sebeplerin var, buna iznin yok, burada benimle konuşmanın yararı yok yani.

CİMER'e mi yazarsın, kampanyayla imza mı toplarsın, 1 milletvekili tanıdığına mecliste teklif sunması için rica mı edersin? Bilemem. Kendini koruyabilmek için silah önerisi istiyorsun ama taşıyamayacaksın zaten. Yani burada kendine uygun katanayı bulsan da kullanamayacağın gerçeğine bakman lazım önce. Ya da konu ciddi değildir, sohbet niyetine açmışsındır.

Biliyorum, senin konuşman konuyu devlet ve güvenlik kelimelerine kafa atınca konu buraya geldi. Şimdi sen kendi güvenliğin için silah(katana) bulundurmak istiyorsun. Doğru ya da yanlış sebeplerin var, buna iznin yok, burada benimle konuşmanın yararı yok yani.

CİMER'e mi yazarsın, kampanyayla imza mı toplarsın, 1 milletvekili tanıdığına mecliste teklif sunması için rica mı edersin? Bilemem. Kendini koruyabilmek için silah önerisi istiyorsun ama taşıyamayacaksın zaten. Yani burada kendine uygun katanayı bulsan da kullanamayacağın gerçeğine bakman lazım önce. Ya da konu ciddi değildir, sohbet niyetine açmışsındır.
Aslında katanayı ürkütücü durduğu için almayı planlıyordum. Yoksa t*ci olmadığı takdirde kimseyi kesmeyi planlamıyorum. Ayrıca dediğinize hak veriyorum. Bu sebeple almak yerine savunmamı kuvvetlendirecek programları spor antrenmanıma katacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.