RewAdIs Çeviri 8
Başarılı
- Makaleler
- 1
Açıldıysa tamamdır, iyi oyunlar dilerim.Yamayı kurdum başlangıç kısmı geliyor ama oyun açılmıyor şu an
edit: sıkıntı yok açılıyor
Açıldıysa tamamdır, iyi oyunlar dilerim.Yamayı kurdum başlangıç kısmı geliyor ama oyun açılmıyor şu an
edit: sıkıntı yok açılıyor
Hocam, 72/44 false positive fazla değil mi? Ben mi fazla paranoyağım? Adınızı 2-3 yerde duymuştum, pek bilmiyorum.Evet, antivirüsü kapatmanız lazım. Sonuçlar false positive. İlerleyen aylarda bu sıkıntıdan da kurtulacağız inşallah.
Güvenilirdir. O virustotalin saçmalığı. İki üç sene önce aynı launcherda 3 tane çıkmıyordu o dediğin. Yama ekleme harici hiçbir şey değişmediği halde virustotal sonuçları bi yerden sonra bir çok ekipte böyle sapıtmaya başladı.Hocam, 72/44 false positive fazla değil mi? Ben mi fazla paranoyağım? Adınızı 2-3 yerde duymuştum, pek bilmiyorum.
Güvenilirdir. O VirusTotal'in saçmalığı. İki üç sene önce aynı Launcher'da 3 tane çıkmıyordu o dediğin. Yama ekleme harici hiçbir şey değişmediği halde VirusTotal sonuçları bir yerden sonra birçok ekipte böyle sapıtmaya başladı.
V2'yi deneyin, Katana Zero çevirisi mevcut. Profilimizde Yazılımlar kısmında launcherı bulabilirsin.Hocam ben de aynı Launcher'ı indirip VirusTotal'de tarattım, 62/31 uyarı falan verdi; cidden güvenilir mi ki?