Katlanır telefon alınır mı?

Flip, flip3 ve flip4 kullandım her biriyle birer hafta zaman geçirmiştim. Taşıması aşırı rahat. Şimdi S24 Ultra var ve flip rahatlığını arıyorum. Flip4 oyun konusunda hala tatmin eder seviyede. Fakat oyunlarda mecaz falan yok gerçekten el yakıyor hepsi. Elim anakart kısmına gelince hep kırpkırmızı oluyordu dokununca uyuşuyordu o derece sıcak. Kameralar düşük ışıkta kötü. Pil 1 günü çıkarır Candy Crush oynarsan.

İkinci el almayın pederime aldım 2. el flips serisi bozuldu maalesef.

Sıfıra da bu rakamları vermek istemiyorum. 25-30 arasıydı 36-40'a çıktı yazık gerçekten.

Ciddi misiniz ya? 8 gen 1 çok ısınma şikayeti geliyordu fakat 8+ 1 de çözüldü diyorlardı. Çok şaşırdım bunu duyduğuma.

Fiyatlar artmasa zaten sıfır almaya çok yakındım ama böyle olunca yazık diyorum.

Hocam 8 gen 3 kullanıyorum, onda da ısınıyor yük binerse. Aynı zamanda 8 gen 2'ye sahip tabletimde var, oda yoğun kullanım da ısınıyor. Ama güzel performansta veriyor Gen serisi, yalan yok. 8 Elite ile tamamen çözdüler bu işi. Hem performans, hem soğutma derseniz 8 Elite şu anda en iyisi.

Sıfır neden tavsiye ettim, her ne kadar sağlam cihazlar da olsa da yapısı itibarıyla de bir o kadar hassas cihazlar.

Sıfır alın, bütçe kurtarmıyorsa çok temiz ikinci el, artık hiç çareniz kalmaz ise yenilenmiş alın.

Bence Fold olanlar alınır. Abi hem cebine sığıyor, hem mis gibi tablet oluyor.

Fold serisi hiç hoşuma gitmiyor. Zaten tablet alma düşüncem de var ama şu an ilk işim. Dikey katlanır telefon almak. Aşırı hoşuma gidiyor. Sanırım yenilenmiş flip 5 alacağım. İkinci el temiz, garantili bulursam ikinci el de olabilir.

Temiz garantili bulursam ikinci el alacağım. yoksa yenilenmiş.

Soğutma plağı için yer yok telefonda maalesef anakartı küçücük zaten nasıl yaptılarsa 3 katlı bir şeydi. Üst bataryasını değiştirirken görmüştüm.

Soğutma plağı için yer yok telefonda maalesef anakartı küçücük zaten nasıl yaptılarsa 3 katlı bir şeydi. Üst bataryasını değiştirirken görmüştüm.

Flip 5'te durum nasıl peki? Yine aynı şekil aşırı ısınma durumu mevcut mu?

Flip 5'te durum nasıl peki? Yine aynı şekil aşırı ısınma durumu mevcut mu?

Onu deneme fırsatım olmadı henüz. Ama kağıt üzerindeki verileri inceleyince benzer sorunu çıkarır gibi duruyor. Bütçe sıkıntınız yoksa flip 7'yi bekleyin derim. Belki soğutma namına iyileştirme yaparlar.

Delta Force Oynarken CPU'da 51 dereceyi gördüm sayaçta. Ekrana bile dokunmak acı veriyordu.

Normalde tasarım olarak 4 hoşuma gidiyor. Flip 7 ile FE modeli de tanıtılacakmış. Belki yine yarım ekran şeklinde olursa daha hoşuma gider FE. Biraz bekleyeceğim FE tasarım olarak hoşuma giderse onu alırım.

Gayet güzel oluyor ama zamanla iz çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…