Ortadaki katlama izi benim için hiç önemli değil ama bir video gördüm. Yere düşme yok, herhangi agresif kullanım yok, sadece normal kullanıcı gibi açma kapama işlemi yapıyorlar. 126 bininci kez katlamada kendiliğinden ekranda yeşil çizgi çıkıyor, mürekkep akması oluyor. Ben düzgün kullanırım sıkıntı olmaz diye düşünüyordum, düzgün kullanımda bile bu sıkıntıyla karşılaşacaksam sıkıntı. Flip 5 için gördüm bu videoyu beni bayağı uzaklaştırdı katlanır telefondan.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Deneyimlemek için alınabilir de şahsen kullanışlı ve sağlam değil. Ekranın yumuşak plastik ve tırnakla bastırınca bile iz kalmasını geçtim.Ortadaki katlama izi benim için hiç önemli değil ama bir video gördüm. Yere düşme yok, herhangi agresif kullanım yok, sadece normal kullanıcı gibi açma kapama işlemi yapıyorlar. 126 bininci kez katlamada kendiliğinden ekranda yeşil çizgi çıkıyor, mürekkep akması oluyor. Ben düzgün kullanırım sıkıntı olmaz diye düşünüyordum, düzgün kullanımda bile bu sıkıntıyla karşılaşacaksam sıkıntı. Flip 5 için gördüm bu videoyu beni bayağı uzaklaştırdı katlanır telefondan.
İçeriklerin neredeyse tamamı 16/9 veya 21/9 olduğundan kare ekranın hiçbir anlamı kalmıyor, siyah barlar yüzünden kullanılabilir alan normal telefondan bile daha küçük.
Tek avantajı birden fazla işi tek ekranda yaparken rahatlık sağlaması, he bir de aç kapa yapması keyifli.
Yani günde 100 kere aç kapa yapsan 3.5 yılda patates olacak. Çok da kötü değil aslında.126 bininci kez katlamada kendiliğinden ekranda yeşil çizgi çıkıyor, mürekkep akması oluyor.
Deneyimlemek için alınabilir de şahsen kullanışlı ve sağlam değil. Ekranın yumuşak plastik ve tırnakla bastırınca bile iz kalmasını geçtim.
İçeriklerin neredeyse tamamı 16/9 veya 21/9 olduğundan kare ekranın hiçbir anlamı kalmıyor, siyah barlar yüzünden kullanılabilir alan normal telefondan bile daha küçük.
Tek avantajı birden fazla işi tek ekranda yaparken rahatlık sağlaması, he bir de aç kapa yapması keyifli.
Yani günde 100 kere aç kapa yapsan 3.5 yılda patates olacak. Çok da kötü değil aslında.
Tabii güne bölersen yeter de artar bile ama kendi kendine bozulması bile başlı başına bir sorun bence. Düştü bozuldu bunda hiç sıkıntı yok, narin cihazlar sonuçta ama aç kapa olaylı bir telefonda aç kapa yapınca bozuluyorsa sıkıntı yani. Onun için yenilenmiş 4 alayım diyorum hevesimi alırım bozulana kadar. Bozulunca da eski telefonuma geri dönerim.
tralalelo_tralala
Çalışkan
Şu telefonları katlanma izinden dolayı aşağılayıp eleştirenler var anlayamıyorum. Böyle bir telefonun ekranını Hollanda arazileri gibi dümdüz beklemeyin ***.Sıfır alındığı sürece zaten ekran değişimi yapılır.
Şu telefonları katlanma izinden dolayı aşağılayıp eleştirenler var anlayamıyorum. Böyle bir telefonun ekranını Hollanda arazileri gibi dümdüz beklemeyin ***.Sıfır alındığı sürece zaten ekran değişimi yapılır.
Yani telefon katlanıyor bir de iz olmasın istiyorlar. Benim açımdan hiç sıkıntı yok. Yenilenmiş alsam bile 12 ay garantili olduğu için sorun olduğunda bakarlar diye düşünüyorum. Yenilenmiş cihaz bayisinde çalışan birinin yorumunu gördüm. Katlanan telefonlarda ekran sorunu olması durumunda bir sefere mahsus yeni cihaz veriyoruz ama o cihazın da garantisi olmuyor demiş. Böyle olunca heves almak için alınabilir diye düşündüm. Sorun olursa yenisini alırım o da bozulursa zaten hevesimi almış olurum. Sizce Getmobil mi daha iyi olur EasyCep mi? EasyCep yorumlarında çoğu kişi kötü yorum yapmış ama Getmobil'de kötü yorum kadar alıp memnun olduğunu söyleyenler de olmuş. Fiyat olarak da Getmobil daha uygun. İçime sinen Getmobil sizce hangisi daha iyidir? İkinci elde IMEI çalınma durumu olduğu için ikinci elden çok uzaklaştım.