Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam. Airpods Pro 2 kulaklıklarım ve kabı cebimden düştü. Kulaklıklardan sol tekini buldum ama sağ ve kab gitti.

iPhone bul uygulamasında kab gözüküyor. Yaklaşınca da tespit ediliyor ama maalesef sinyal alamıyorum.

Sorunu biraz araştırdığımda iOS 18.2’de bir bug olduğu ve bu yüzden Bul özelliğinin düzgün çalışmadığını öğrendim. Bunun için profil de indirdim ama değişen bir şey yok.

Kab kesinlikle bir yerde. Yani yerde, çöpte ya da mazgalda değil. Çünkü haritada aşağı gidip yukarı geldiğini gördüm. En son 24 dakka önce de sinyal alınmış zaten. Fakat yaklaşınca net sinyal alamıyorum. Bina içinde ya da üst katlarda olabilir. Acaba MacBook ile gitsem daha iyi sinyal alabilir miyim?

IMG_6914.webp

Telefondaki sürüm bugluysa dediğiniz gibi laptopla gitmek mantıklı olabilir. Peki bir binadaysa nasıl ulaşacaksınız?

Eğer bulunup biri tarafından eve götürüldüyse sıkıntı olur. Aynı durumu yaşadım ve polis geldiğinde her katı tek tek kontrol edemeyiz arama izni gerek deyip gönderdiler. S20 FE telefonum öyle uçup gitti.