Kaybolan AirPods Pro 2’den sinyal alamıyorum

Telefonlar için var, kulaklık için ise yok diye biliyorum.
Samsung farkı derim. Bence 10K'lık bir kulaklık için Macbook'la aramaya değer. Sonuçta bir zararı yok. Denemekten zarar gelmez. Daha sonra da keşke deneseydim diye içinizde vicdan azabı olarak kalmaz.

Galaxy Buds 2 sunuyor bunu. Ama ne kadar etkili olduğu tartışılır tabi. En azından ev içinde faydalı oluyor.
Kulaklığın kendisi son ses uyarı sesi çıkarıyor. Evet, belki evde aynı odadaysaniz işe yarar lakin dışarıda ise yarayacağını düşünmüyorum.

Kulaklikta da var ama tabii ki o sesi duymak zor. Öte yandan kabin da kendine ait sesi var, kabın sesini duymak daha kolay.
Kabın ses çıkardığını bilmiyordum, aydinlattiginiz için teşekkürler.

Macbook ile gidip ek olarak kabın ses çıkarmasını sağlarsanız belki bulabilirsiniz.

Hocam bazen buga giriyor MacBook üzerinden yerine bakın.

Kulaklikta da var ama tabii ki o sesi duymak zor. Öte yandan kabin da kendine ait sesi var, kabın sesini duymak daha kolay.

Hocam ses çalmaya başlarsa ve biri aldıysa başına daha sıkıntılı bir şey gelebilir.

Geçmiş olsun hocam . Bence de MacBook ile gidip bakmak daha iyi olur. Veya başka bir iPhone cihazınız var ise oradan da bulabilirsiniz. IOS 17 olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…