Smmmhunter
Üstün
Samsung farkı derim.Telefonlar için var, kulaklık için ise yok diye biliyorum.
Samsung farkı derim.Telefonlar için var, kulaklık için ise yok diye biliyorum.
Kulaklığın kendisi son ses uyarı sesi çıkarıyor. Evet, belki evde aynı odadaysaniz işe yarar lakin dışarıda ise yarayacağını düşünmüyorum.Galaxy Buds 2 sunuyor bunu. Ama ne kadar etkili olduğu tartışılır tabi. En azından ev içinde faydalı oluyor.
Kulaklikta da var ama tabii ki o sesi duymak zor. Öte yandan kabin da kendine ait sesi var, kabın sesini duymak daha kolay.Telefonlar için var, kulaklık için ise yok diye biliyorum.
Kabın ses çıkardığını bilmiyordum, aydinlattiginiz için teşekkürler.Kulaklikta da var ama tabii ki o sesi duymak zor. Öte yandan kabin da kendine ait sesi var, kabın sesini duymak daha kolay.
Arkadaşlar selam. AirPods Pro 2 kulaklıklarım ve kabı cebimden düştü. Kulaklıklardan sol tekini buldum ama sağ ve kab gitti.
iPhone bul uygulamasında kab gözüküyor. Yaklaşınca da tespit ediliyor ama maalesef sinyal alamıyorum.
Sorunu biraz araştırdığımda iOS 18.2'de bir bug olduğu ve bu yüzden bul özelliğinin düzgün çalışmadığını öğrendim. Bunun için profil de indirdim ama değişen bir şey yok.
Kab kesinlikle bir yerde. Yani yerde, çöpte ya da mazgalda değil. Çünkü haritada aşağı gidip yukarı geldiğini gördüm. En son 24 dakika önce de sinyal alınmış zaten. Fakat yaklaşınca net sinyal alamıyorum. Bina içinde ya da üst katlarda olabilir. Acaba MacBook ile gitsem daha iyi sinyal alabilir miyim?
Eki Görüntüle 108151
Kulaklikta da var ama tabii ki o sesi duymak zor. Öte yandan kabin da kendine ait sesi var, kabın sesini duymak daha kolay.
iOS 18.2'den iOS 18.1. 1'e falan düşürebilir en fazla, ki o da bir işe yaramaz.