Telefonlar için var, kulaklık için ise yok diye biliyorum.
Samsung farkı derim. :) Bence 10K'lık bir kulaklık için Macbook'la aramaya değer. Sonuçta bir zararı yok. Denemekten zarar gelmez. Daha sonra da keşke deneseydim diye içinizde vicdan azabı olarak kalmaz.

Kulaklikta da var ama tabii ki o sesi duymak zor. Öte yandan kabin da kendine ait sesi var, kabın sesini duymak daha kolay.
Kabın ses çıkardığını bilmiyordum, aydinlattiginiz için teşekkürler.

Macbook ile gidip ek olarak kabın ses çıkarmasını sağlarsanız belki bulabilirsiniz.

Arkadaşlar selam. AirPods Pro 2 kulaklıklarım ve kabı cebimden düştü. Kulaklıklardan sol tekini buldum ama sağ ve kab gitti.

iPhone bul uygulamasında kab gözüküyor. Yaklaşınca da tespit ediliyor ama maalesef sinyal alamıyorum.

Sorunu biraz araştırdığımda iOS 18.2'de bir bug olduğu ve bu yüzden bul özelliğinin düzgün çalışmadığını öğrendim. Bunun için profil de indirdim ama değişen bir şey yok.

Kab kesinlikle bir yerde. Yani yerde, çöpte ya da mazgalda değil. Çünkü haritada aşağı gidip yukarı geldiğini gördüm. En son 24 dakika önce de sinyal alınmış zaten. Fakat yaklaşınca net sinyal alamıyorum. Bina içinde ya da üst katlarda olabilir. Acaba MacBook ile gitsem daha iyi sinyal alabilir miyim?

Eki Görüntüle 108151

Hocam bazen buga giriyor MacBook üzerinden yerine bakın.

Kulaklikta da var ama tabii ki o sesi duymak zor. Öte yandan kabin da kendine ait sesi var, kabın sesini duymak daha kolay.

Hocam ses çalmaya başlarsa ve biri aldıysa başına daha sıkıntılı bir şey gelebilir.

Geçmiş olsun hocam :(. Bence de MacBook ile gidip bakmak daha iyi olur. Veya başka bir iPhone cihazınız var ise oradan da bulabilirsiniz. IOS 17 olan.