Screame

Çalışkan
Merhaba, bugün 5-6 saat önce Windows'ta Microsoft hesabımdan çıkış yapamadığım için çözümünü aradım. İzlediğim videoların hiçbiri işe yaramadı. Sonra bir videoda, Regedit üzerinden bir ayar yapıyordu bende aynısını yaptım ve yaptığım değişiklikte aşağıda yazıyor;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList bu konuma gelip profillerden ismimi bulup yeni oluşturduğum kullanıcıya ait olan "ProfileImagePath" kısmını buldum ve "C:\Users\xscreame" olan değeri, eski kullanıcı adım olan "C:\Users\Screame" olarak değiştirdim. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra PIN'i girdim, fakat “Oturum açılamıyor…” hatası aldım siyah ekran oluyor ve tekrar oturum açma ekranına dönüyor aynı şey tekrarlanıyordu. Güvenli modda herhangi bir sorun yok giriş yapabiliyorum. Ancak normal modda bu hatayı alıyorum. Bu durumu çözmenin bir yolu var mı?

Merhaba, bugün 5-6 saat önce Windows'ta Microsoft hesabımdan çıkış yapamadığım için çözümünü aradım. İzlediğim videoların hiçbiri işe yaramadı. Sonra bir videoda, Regedit üzerinden bir ayar yapıyordu bende aynısını yaptım ve yaptığım değişiklikte aşağıda yazıyor;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList bu konuma gelip profillerden ismimi bulup yeni oluşturduğum kullanıcıya ait olan "profileımagepath" kısmını buldum ve "C:\Users\xscreame" olan değeri, eski kullanıcı adım olan "C:\Users\Screame" olarak değiştirdim. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra PIN'i girdim, fakat “oturum açılamıyor…” hatası aldım siyah ekran oluyor ve tekrar oturum açma ekranına dönüyor aynı şey tekrarlanıyordu. Güvenli modda herhangi bir sorun yok giriş yapabiliyorum. Ancak normal modda bu hatayı alıyorum. Bu durumu çözmenin bir yolu var mı?

Bu sorunu ilk defa duyuyorum ama araşdıracağım.

Bazı çözümlerim var.
1. güvenli modda Regedit uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
2.Regedit'den yaptığınız değişiklikleri geri alın.
3.Regedit'den yaptığınız değişiklikleri geri aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatarak tekrar oturum açın.

Bu işe yararmazsa ikinci çözüme geçelim.

1.güvenli modda CMD uygulaması yönetici olarak çalıştırın.
2.net user username /add komutu yazıp enter düğmeye basarak yeni kullanıcı adını oluşturun.(username yerine kullanıcı adınızı yazacaksınız)
3.net localgroup administrators username /add komutu yazıp enter düğmeye basın.(yine username yazan yerine kullanıcı adınızı yazacaksınız). 4.işlemi bittirdikden sonra bilgisayarı yeniden başlatarak yeni oluşturduğunuz kullanıcı adınızla yani yerel hesapla oturum açmayı deneyin.

Son düzenleme:
Bu sorunu ilk defa duyuyorum ama araşdıracağım.

Bazı çözümlerim var.
1. güvenli modda Regedit uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
2.Regedit'den yaptığınız değişiklikleri geri alın.
3.Regedit'den yaptığınız değişiklikleri geri aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatarak tekrar oturum açın.

Bu işe yararmazsa ikinci çözüme geçelim.

1.güvenli modda CMD uygulaması yönetici olarak çalıştırın.
2.net user username /add komutu yazıp enter düğmeye basarak yeni kullanıcı adını oluşturun.(username yerine kullanıcı adınızı yazacaksınız)
3.net localgroup administrators username /add komutu yazıp enter düğmeye basın.(yine username yazan yerine kullanıcı adınızı yazacaksınız). 4.işlemi bittirdikden sonra bilgisayarı yeniden başlatarak yeni oluşturduğunuz kullanıcı adınızla yani yerel hesapla oturum açmayı deneyin.
bu dediklerinizin hepsini uygulamıştım Regedit olmadı geri düzeltince ama Kullanıcı ekleme ile açılmıştı fakat Content manager ayarlari falan her şey gidiyor masaustu ayarlari ve gorev cubugu fare ayarları dahil

sorunu çözdüm gece açılması için yeni kullanıcı açmıştım oradan sistem geri yükleme yaptım düzeldi sorunum.

Başta yapacaktım ama internette Kullanıcı klasörünü geri getirmez sadece sürücüleri ve windowsun çalışması için lazım olan dosyaları getirir diyordu o yüzden yapmamıştım.

şimdide sol alttaki arama çubuğuna tıklanmıyor hiç bir şey yapılmıyor
1746263385477.webp

alttaki yöntemlerin hepsini uyguladım açılmıyor
Windows 10 Arama Çubuğu Çalışmıyor | Kesin Çözüm!!!
Windows 10 arama çubuğu çalışmıyor

Son düzenleme:
bu dediklerinizin hepsini uygulamıştım Regedit olmadı geri düzeltince ama Kullanıcı ekleme ile açılmıştı fakat Content manager ayarlari falan her şey gidiyor masaustu ayarlari ve gorev cubugu fare ayarları dahil

sorunu çözdüm gece açılması için yeni kullanıcı açmıştım oradan sistem geri yükleme yaptım düzeldi sorunum.

Başta yapacaktım ama internette Kullanıcı klasörünü geri getirmez sadece sürücüleri ve windowsun çalışması için lazım olan dosyaları getirir diyordu o yüzden yapmamıştım.

şimdide sol alttaki arama çubuğuna tıklanmıyor hiç bir şey yapılmıyor
Eki Görüntüle 145411

alttaki yöntemlerin hepsini uyguladım açılmıyor
Windows 10 Arama Çubuğu Çalışmıyor | Kesin Çözüm!!!
Windows 10 arama çubuğu çalışmıyor
İkinci çözümü deneyin.

İkinci çözümü deneyin.
Uyarı: İkinci çözüm yani CMD ile yerel hesap oluşturmak için Windows+R düğmeye basarak çalıştır penceresi aç. Sonra CMD yazıp enter bas.
Yada CTRL+SHİFT+ESC düğmeye aynı ayna basarak görev yöneticisi açalım.
En üste dosya>yeni görev çalıştır butona bas. Açılan çalıştır ekranında CMD yazıp orda altdakı kutucuya işareyip çalıştırın.

sorunun çözümü yok galiba hiç bir şey işe yaramadı en baştan yeni profil açıp AppData, resim, belgeler gibi dosyaları yeni kullanıcı klasörüne aktardım.

CMD ekran ile yerel hesap açtınız hocam?
Evet güvenli mod ile başlatıp CMD ile yeni yerel hesap açtım. Tek yaşadığım sorun var şuan Minecraft Launcher da Microsoft ile giriş yapamıyorum "Xbox Live oturumunuz açılamadı" diyor, bende eski Launcher ile giriş yapıyorum, belki Forza Horizon 4'de de aynı sorun olur çünkü o da Xbox oturumu istiyor.

Evet güvenli mod ile başlatıp CMD ile yeni yerel hesap açtım. Tek yaşadığım sorun var şuan Minecraft Launcher da Microsoft ile giriş yapamıyorum "Xbox Live oturumunuz açılamadı" diyor, bende eski Launcher ile giriş yapıyorum, belki Forza Horizon 4'de de aynı sorun olur çünkü o da Xbox oturumu istiyor.
Yeni Microsoft hesabı açıp deneyin.