R rauay Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 657 Beğeniler 72 31 Mayıs 2025 #1 Selam kayıt formu uygulaması yapmaya çalışıyorum ama şu kısımlarda yazılar gözükmüyor. İsim soy isim vs. kodun içinde var ama gözükmüyor. Ben bunu nasıl düzelteceğim, hazır kod ve uygulaması var. Dosya Ekleri 1748688040193.webp 1,8 KB · Görüntüleme: 104
Selam kayıt formu uygulaması yapmaya çalışıyorum ama şu kısımlarda yazılar gözükmüyor. İsim soy isim vs. kodun içinde var ama gözükmüyor. Ben bunu nasıl düzelteceğim, hazır kod ve uygulaması var.
Toxpox Başarılı İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 38 Çözümler 2 Beğeniler 65 31 Mayıs 2025 #2 Sanırım Label'ı kast ediyorsun. Form'a label ekleyip koda label'ı ekleyip düzenleyebilirsin veya label'a direkt yazmak istediğin şeyi yazabilirsin. Konu olarak araştırman gereken kısım ise TextBox. Yanlış anladığım kısım varsa belirtebilirsin.
Sanırım Label'ı kast ediyorsun. Form'a label ekleyip koda label'ı ekleyip düzenleyebilirsin veya label'a direkt yazmak istediğin şeyi yazabilirsin. Konu olarak araştırman gereken kısım ise TextBox. Yanlış anladığım kısım varsa belirtebilirsin.
KS KS R rauay Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 657 Beğeniler 72 31 Mayıs 2025 #3 Toxpox dedi: Sanırım Label'ı kast ediyorsun. Form'a label ekleyip koda Label'ı ekleyip düzenleyebilirsin veya Label'a direkt yazmak istediğin şeyi yazabilirsin. Konu olarak araştırman gereken kısım ise textbox. Yanlış anladığım kısım varsa belirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam labeli ekliyorum ama yazı yazınca yazı gözükmüyor. Son düzenleme: 31 Mayıs 2025
Toxpox dedi: Sanırım Label'ı kast ediyorsun. Form'a label ekleyip koda Label'ı ekleyip düzenleyebilirsin veya Label'a direkt yazmak istediğin şeyi yazabilirsin. Konu olarak araştırman gereken kısım ise textbox. Yanlış anladığım kısım varsa belirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam labeli ekliyorum ama yazı yazınca yazı gözükmüyor.
Toxpox Başarılı İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 38 Çözümler 2 Beğeniler 65 31 Mayıs 2025 #4 TextBox'ın içine mi yazmaya çalışıyorsun (silik görünen ve tıklayınca silinen) yoksa TextBox'tan ayrı Label ekleyerek mi yazmaya çalışıyorsun? Sürprizbozan
TextBox'ın içine mi yazmaya çalışıyorsun (silik görünen ve tıklayınca silinen) yoksa TextBox'tan ayrı Label ekleyerek mi yazmaya çalışıyorsun? Sürprizbozan
KS KS R rauay Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 657 Beğeniler 72 31 Mayıs 2025 #5 halletim bunuda bu görsel programlama biraz zor geldi Toxpox dedi: TextBox'ın içine mi yazmaya çalışıyorsun (silik görünen ve tıklayınca silinen) yoksa TextBox'ın üstüne Label ekleyerek mi yazmaya çalışıyorsun? Sürprizbozan Eki Görüntüle 151686 Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1748689897119.webp 47,4 KB · Görüntüleme: 61
halletim bunuda bu görsel programlama biraz zor geldi Toxpox dedi: TextBox'ın içine mi yazmaya çalışıyorsun (silik görünen ve tıklayınca silinen) yoksa TextBox'ın üstüne Label ekleyerek mi yazmaya çalışıyorsun? Sürprizbozan Eki Görüntüle 151686 Genişletmek için tıkla...