Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Waterfox dene ama ne tabanlı olduğunu bilmiyorum Ben Vivaldi kullandığım
Reend
Başarılı
Waterfox Öneririm.
Neden tavsiye etmiyorlar? Floorp'u da deneyeceğim.Pale Moon'u Firefox mühendisleri kesinlikle tavsiye etmiyordu. Floorp deneyebilirsin.
Waterfox kurdum. Sitelerine baktım gizlilik odaklı olarak geçiyor. Güzel bir tarayıcı teşekkür ederim. Bu arada NetBSD nedir? Ne tür bir işletim sistemi?
Son düzenleme:
Arayüzü eski ve uzantı desteği kısıtlı tarayıcıları kullanacağınızı düşünmüyorum. Firefox tarafında da Chromium gibi bir düşük kaynak tüketimi beklemeyin.
Ben LibreWolf öneririm. Firefox'a göre daha fazla gizlilik odaklı bir tarayıcı. Yükledikten sonra Ublock Origin'den Türkçe filtresini açmayı unutmayın. Tarayıcı çünkü İngilizce ve UO yüklü olarak geliyor. Reklam engelleyici ve gizlilik ayarlarından dolayı, içi reklam verenlerin işlemlerinden şişen sitelerdeki kaynak tüketimini azaltacaktır.
librewolf.net
Ama yine tekrarlayayım. Firefox'un about:config ayarlarını da kurcalasanız kaynak tüketimini düşürmeyi geliştiriciler bir şey yapmadığı sürece azaltmanız zor. Sisteminizin belleğine takviye yapmak çok daha mantıklı.
Ben LibreWolf öneririm. Firefox'a göre daha fazla gizlilik odaklı bir tarayıcı. Yükledikten sonra Ublock Origin'den Türkçe filtresini açmayı unutmayın. Tarayıcı çünkü İngilizce ve UO yüklü olarak geliyor. Reklam engelleyici ve gizlilik ayarlarından dolayı, içi reklam verenlerin işlemlerinden şişen sitelerdeki kaynak tüketimini azaltacaktır.
LibreWolf Browser
A custom version of Firefox, focused on privacy, security and freedom.
Ama yine tekrarlayayım. Firefox'un about:config ayarlarını da kurcalasanız kaynak tüketimini düşürmeyi geliştiriciler bir şey yapmadığı sürece azaltmanız zor. Sisteminizin belleğine takviye yapmak çok daha mantıklı.
Reend
Başarılı
Rica ederim. Aslında NetBSD kullanmıyorum, bu eklenti ile user agent değiştirerek kullanıyormuşum gibi gösteriyorum. NetBSD'de Güvenlik ve Minimalizm odaklı bir BSD işletim sistemi, he günlük kullanıcı için değil tabii.Waterfox kurdum. Sitelerine baktım gizlilik odaklı olarak geçiyor. Güzel bir tarayıcı teşekkür ederim. Bu arada NetBSD nedir? Ne tür bir işletim sistemi?
Peki Chromium tarafında hangisini tavsiye edersiniz? Düşük kaynak tüketmesinin yanında açık kaynaklı ve güvenli bir tarayıcı olmalı.Rica ederim. Aslında NetBSD kullanmıyorum, bu eklenti ile user agent değiştirerek kullanıyormuşum gibi gösteriyorum. NetBSD'de Güvenlik ve Minimalizm odaklı bir BSD işletim sistemi, he günlük kullanıcı için değil tabii.![]()
Reend
Başarılı
Thorium ve Ungoogled Chromium öneririm. Ungoogled'da eklenti kurmak için biraz uğraşmanız lazım yalnız.Peki Chromium tarafında hangisini tavsiye edersiniz? Düşük kaynak tüketmesinin yanında açık kaynaklı ve güvenli bir tarayıcı olmalı.
Güvenlik ve verimli kaynak tüketimi açısından ikisi arasından hangisi peki?Thorium ve Ungoogled Chromium öneririm. Ungoogled'da eklenti kurmak için biraz uğraşmanız lazım yalnız.
Yeni konular
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon