Chromium tabanlı tarayıcılar google tarafından yapılan güvenlik güncellemelerini kendi tarayıcılarına yamaladığı için çoğu güvenlidir. Thorium bildiğim kadarıyla tek kişi tarafından geliştirilen ve çok geç güncelleme alan bir tarayıcı. Chrome sürümü 134 iken thorium da 131 de. Bu ciddi güvenlik açığı oluşturabilir ki redditte bolca eleştiri alıyor. Az kaynak tüketimi arıyorsan edge chrome brave bakabilirsin. Kaynak tüketimi umrumda değil özelleştirme istiyorum diyorsan vivaldi.
Detaylar
Kim cevapladı?Reend
Başarılı
Ram karşılaştırması yapmadım ikisi arasında fakat Thorium açık ara daha hızlı.Güvenlik ve verimli kaynak tüketimi açısından ikisi arasından hangisi peki?
Brave sanırım bu bağlamda en iyisi gibi. Ungoogled Chromium nasıl peki?Chromium tabanlı tarayıcılar google tarafından yapılan güvenlik güncellemelerini kendi tarayıcılarına yamaladığı için çoğu güvenlidir. Thorium bildiğim kadarıyla tek kişi tarafından geliştirilen ve çok geç güncelleme alan bir tarayıcı. Chrome sürümü 134 iken thorium da 131 de. Bu ciddi güvenlik açığı oluşturabilir ki redditte bolca eleştiri alıyor. Az kaynak tüketimi arıyorsan edge chrome brave bakabilirsin. Kaynak tüketimi umrumda değil özelleştirme istiyorum diyorsan vivaldi.
Bildiğiniz Chromium fakat Google telemetrisi ve arama özellikleri, senkronizasyonu gibi bloatların kaldırılmış hali. Chromium tabanlı tarayıcı istiyorsanız en hafif tarayıcılardan biri.
Ungoogled Chromium çok eskiden indirip deneyip sonra silmiştim. Güncelleme konusunda nasıl veya kaynak tüketimi nasıldır bilmiyorum.Brave sanırım bu bağlamda en iyisi gibi. Ungoogled Chromium nasıl peki?