İnternette olmadığı yazıyor ama ben spor şeyleri satan bir yer vardı diye hatırlıyorum. Kayseri'de yaşayan varsa ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa başka bir mağaza mı hatırladığım?
Detaylar
Kim cevapladı?İnternette olmadığı yazıyor ama ben spor şeyleri satan bir yer vardı diye hatırlıyorum. Kayseri'de yaşayan varsa ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa başka bir mağaza mı hatırladığım?
Kayseri Forum AVM'de gözükmüyor sadece Kayseri Park AVM'de var. Baktığım iki AVM de birbirine yakın.
KAYSERİ - KAYSERİ PARK AVM konumunda Spor Mağazası | Decathlon
En yakın {0} Decathlon mağazanızda tüm spor kıyafetlerimizi, spor ayakkabılarımızı ve spor ekipmanlarımızı keşfedin. Sporunuz ne olursa olsun, ihtiyacınız olan tüm ekipman ve araçları bulacaksınız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Albus Dumbledore
Yetkin
İnternette olmadığı yazıyor ama ben spor şeyleri satan bir yer vardı diye hatırlıyorum. Kayseri'de yaşayan varsa ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa başka bir mağaza mı hatırladığım?
Kayseri Forum AVM’de yok oradaki spor mağazası Fin spor.
Dechatlon benim bildiğim sadece Kayseri Park’ta var.
Yok.İnternette olmadığı yazıyor ama ben spor şeyleri satan bir yer vardı diye hatırlıyorum. Kayseri'de yaşayan varsa ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa başka bir mağaza mı hatırladığım?
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı