- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?
O evler dolu mu boş mu belli değil. Zamanında Yahudilere, Alevilere yapılanlarla epey benzerlik gösteriyor. Açıkça pogrom.
Deprem döneminde on binlerce insanımız ölürken hükümete tek kelime etmeyen elemanlar bunlar. Çözüm öldürmek, zarar vermek değil; ülkeden göndermek.
Boşsa bile kiralayanlara ders olur. Aynı olaya benzer (Ev taşlama vs.) Kocasinan/ Kayabaşı'nda olmuştu oraya artık Suriyelilere taşınma izni verilmiyor. Aynı olay burayada çıkabilir. Olayın olduğu yer önceden de dediğim gibi Suriyeli kaynıyor. Bölgeye Eskişehirbağları deniyor ve mizah amaçlı "Suriyebağları" denen bir yer.
Suçlunun aracı hangisiymiş? Özne, "kıza suistimal eden" Suriyeli bunun neresinde?
Ailesiyle birlikte çıkarmışlar mahalleden onları.
Temizlense ne demek, öldürülmelerinden mi bahsediyorsun, anlamadım?
Gitmelerinden bahsediyorum senin dediğin de makul.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Dediğiniz doğruysa; "onlar" çıkmış gitmiş. Geride kalanların konu ile ilişkisi nedir?
Durumların hesabını görmeyi, o duruma etki edenlerle çözmenin gerekliliğini ne zaman öğreneceğiz acaba?
X yerde oturmazlar, Y yerde otururlar. Akıl var, mantık var. Böyle çözüm mü olur?Boşsa bile kiralayanlara ders olur. Aynı olaya benzer (Ev taşlama vs.) Kocasinan/ Kayabaşı'nda olmuştu oraya artık Suriyelilere taşınma izni verilmiyor. Aynı olay buraya da çıkabilir. Olayın olduğu yer önceden de dediğim gibi Suriyeli kaynıyor. Bölgeye Eskişehirbağları deniyor ve mizah amaçlı "Suriyebağları" denen bir yer.
Çözüm bu değil. Irkçılık forumda yuva yapmış. Düpedüz ölmelerini istiyorsun. Sivas'ta otel yakan, Maraş'ta hamile kadınların karnını deşen mahluklardan ne farkınız var?
Dediğiniz doğruysa; "onlar" çıkmış gitmiş. Geride kalanların konu ile ilişkisi nedir?
Geride kalanların ilişkisi Suriyeli olmalarıdır. Dediğimi ben demedim Kayseri emniyet müdürü dedi.
Bu sizi rahatsız mı ediyor?
Her yerde, her parkta, her köşede olmaları sizi mutlu mu ediyor?
X yerde oturmazlar, y yerde otururlar. Akıl var, mantık var. Böyle çözüm mü olur?
Çözüm bu değil. Irkçılık forumda yuva yapmış. Düpedüz ölmelerini istiyorsun. Sivas'ta otel yakan, maraş'ta hamile kadınların karnını deşen mahluklardan ne farkınız var?
Sivas'takiler gibi yazarları yakıp maraştaki gibi kimsenin karnını deşmiyorum.
Suriyelileri sevmiyorum ve bundan hiçbir "mahlukluk" hissetmiyorum. Hepsi ülkesine dönerse kimsede ırkçı olmaz nerede öldüğü kaldığı umurumda değil ülkemde olmasınlar yeterli.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Sadece bu veri ile bir karara sürüklenmiş olmanız ve suçsuz ya da konu ile ilgisiz insanlara karşı yapılanı görmezden gelmeniz, beni endişelendiriyor.
Her yerde, her parkta, her köşede olmaları sizi mutlu mu ediyor?
Hayatıma etki etmedikleri sürece veya tanımadıkça bir deger biçmiyorum. Niye sadece etiket sebebiyle taraf olayım?
babaci
Üstün
Sen Suriye'liler kalsın mı diyorsun?Sadece bu veri ile bir karara sürüklenmiş olmanız ve suçsuz ya da konu ile ilgisiz insanlara karşı yapılanı görmezden gelmeniz, beni endişelendiriyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-