Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ülkede kaç erkek çocuğun hayatı onlara tecavüz eden babaları yüzünden karardı haberin var mı?

Nasıl bu kadar yüzeysel olabiliyorsunuz?
Haklısın oldu bunlar, o zaman napalım Türklerle uğraştığımız yetmiyor bir de ülkedeki etnik döküntülerle uğraşalım demek istediğin bu kısaca.

Haklısın oldu bunlar, o zaman napalım Türklerle uğraştığımız yetmiyor bir de ülkedeki etnik döküntülerle uğraşalım demek istediğin bu kısaca.

Aynı dertten muzdaribiz lakin enerjinin efektif kullanımı için ayrımları daha belirgin koymamız gerektigini düşünüyorum.

Göstermek istediğim sadece buydu. Irk ayrımı; çözümsüz çatışmalara vesile, derdimiz çözüm olmalı.

Neticede kurallara uyan kim olursa olsun, beraber mutlu mesut yaşarız.

Son düzenleme:
Hala anlamıyorsunuz, tehlikenin farkında değilsiniz ve düşünemiyorsunuz. Ben daha fazla tartışıp bir şeyler açıklamayacağım siz savunmaya devam edin.

Dostum o kişi zaten onların tarafında 2 saattir avukatlığını yapıyor söylediklerinize katılıyorum bu yoldan şaşmayın.

Zihniyet aynı, eyleme geçmezsiniz bir gün umarım.

Türkiye'nin mülteci nüfusunun taşıma kapasitesinin üzerine çıktığının herkes farkında. Avrupa ülkelerinin para karşılığı Anadolu'yu açık hava hapishanesine çevirdiğinin de farkında, yani mültecilerin geneli de Türkiye'ye bayılmıyor. Herhangi bir hakları yok, ucuza çalışıyorlar. Aylar önce "iş yerinde güvenlik ihmalleri sonucu" ölen Afgan bir işçiyi yakarak olayın üzerini kapatmaya çalıştılar. Ülkedeki değerleri bu. Biz de onları istemiyoruz, onlar da bizi istemiyor. Dolayısıyla verilmesi gereken tepkinin kaynağı hükümettir. Ne olaydan bağımsız olan masum insanlar ne de biz.

Radikal görüşleri serbest bırakırsak asırlarca üzerinden kalkamayacağımız bir yüke gireriz. Geçmişimiz de bu husus özelinde epey kabarık, örnekleri verdim zaten. Tek çözüm belli. Davası ırkçılık üzerine konumlanmış kimseye prim vermemek gerekli.

Alperen'in görüşlerine katılıyorum. Ayrıca bu zırvalıkları devam ettirirsek yok hümanizm yok onu yapmayalım başkası şunu der bunu der falan diye diye neyi istemediysek hepsi tek tek oluyor 10-15 seneye demokrasi adı altında sadece çocuk yaparak ülkenin en az %20'sini oluşturacaklar onların haklarını kendilerinden fazla koruyorsunuz farkında değilsiniz.

Yani koydular ülkeye sözde insanlık namına, asıl amaç oy ve fan toplamak. Karşılıklı bir nefret söz konusu. Gidemiyorlar çünkü buradaki kolaya, her yerden bir yardım almaya, sıralardaki önceliği bile hiçbir yerde bulamayacaklarını biliyorlar. Ha buradakilerin kafa yapıları da geri... Dönün ülkenize, savaş yok bir şey yok modern kafalar mutlu mesut yaşıyorlar orada. Ama yok, iki tarafında işlerine gelmiyor zaten niye gitsinler/gönderilsinler ki?

Düzgün insanlar zaten kendi ülkelerinde ya da farklı ülkelere yerleştiler. Gerici zihniyete gram sempati beslemem, nefret ederim ama ırkçılığı ve bir olayda herkesin sorumlu tutulmasını da hiç sevmem. Ne kadar huzursuz olsam da bunun çözümünü gidip evleri veya mallarını yakacak kadar gözüm dönmedi. Mantıksız yani, durduk yere başkalarını evlerinden edince içim rahatlamayacak, kötülük bu ya.

Mancınıkla fırlatalım ama düşecekleri yerde hava yastıkları olsun diyorum uzun lafın kısası.
Düşecekleri yer çokta umrumuzda nereye geldiyse oraya, acıyan varsa merhamet eden varsa yanında gönderme hizmetimizde mevcut bakım ihtiyaçlarını karşılarsınız. Zafer Turizm 😎🇹🇷

Son düzenleme:
Yalnız Türk milleti yıllarca çalışıp araba alamazken bunların hepsinde nasıl araba var anlamadım.

Buraya gelen Suriyelilerin fakir olduğunu mu düşünüyorsun 🙃

Bir çoğu insan kaçakçılarına binlerce dolar dökerek geldi bu ülkeye. Ha kendi imkanlarıyla kaçak giren insan sayısı da bir o kadar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.