Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz Avrupa'ya gidemiyoruz, sizi mı göndereceğiz? Nereye giderseniz gidin, Filistin'e kadar yolunuz var.
Aha konunun özeti şu mesaj. Prefrontal korteks gelişiminin ne kadar önemli olduğu tekrar ve tekrar suratımıza çarpılıyor. :hehehe:
Kusura bakma samimi değilsin, mültecilere sempati beslediğini adım gibi biliyorum, 100 metre öteden anlaşılıyor elinde olsa ülkeye Filistinli mülteci bile sokarsın.
Samimiyetim sana geçmediyse yapacak bir şeyim yok dostum. Klavyeyle kendimi kanıtlayacak halde değilim açıkçası.

O bakkalın kâr etmemesinin aç kalma korkusunun tek sebebi 10 milyon siginmacinin onun sofrasindan ekmeğini yemeğini calmasidir.

Sizce her türlü, ahlaki temel bulunur elbet. Ortadaki ya da yapılan önemli değil neticede. "Siyahları tuttum, onlar kazansın ama nasıl kazanıyorlarsa kazansın" diyen insandan bir yol olmaz. Ha bu arada yaşadığınız sıkıntılara sebep olanlarla aynısınız. Kendinizi avutmayın.

Bütün önemli dakikaları bir Instagram sayfasından takip ettim ve adamlar ne kadar AKP'li de olsa, Türkiye'de böyle bir olayı ilk kendileri gerçekleştirdi. Bu olay bir gecelik bir şey sanıyorsunuz ama bu olaylar tekrarlanırsa başka yerlerde de aynı olayları görmemiz mümkün ve seçimi etkileyecek. İnsanlar artık bıkmış durumda, önümüzdeki günlerdeki gündemimizde tek bu olay olacağını düşünüyorum. Kayseri halkını tebrik ediyorum.

Suriyeliye yapan Türk'e de yapar.
Arkadaşlar siz var ya derin uykudasınız.
Adam oradan buradan insan getirip vatandaş yapar, kendine oy attırır. Adam sistemi kurmuş zaten. Üzgünüm ancak elimizden gelen bir şey bulunmuyor.

Al işte, Instagram'da senin kafanda biriyle tartışıyordum dün gece. Böyle sessiz sessiz, tepkisiz kalırsan, o zaman bu durumlar artar, sonra da bön bön Avrupa'nın mülteci göndermesini izlersin. Avrupa'da mültecilerin azaltılmasının sebebi halktır, çok zeki siyasetçileri değil. Çok tepki geldi ve gönderiyorlar. Yok, biz dersek senin gibi, üzgünüm elimizden bir şey gelmiyor. Asıl o zaman bu durumlar artacak. Türkiye bir ayaklanma yapsın var ya, Erdoğan, Ümit Özdağ kesilir başımıza.

Bütün önemli dakikaları bir Instagram sayfasından takip ettim ve adamlar ne kadar AKP'li de olsa, Türkiye'de böyle bir olayı ilk kendileri gerçekleştirdi. Bu olay bir gecelik bir şey sanıyorsunuz ama bu olaylar tekrarlanırsa başka yerlerde de aynı olayları görmemiz mümkün ve seçimi etkileyecek. İnsanlar artık bıkmış durumda, önümüzdeki günlerdeki gündemimizde tek bu olay olacağını düşünüyorum. Kayseri halkını tebrik ediyorum.

Al işte, Instagram'da senin kafanda biriyle tartışıyordum dün gece. Böyle sessiz sessiz, tepkisiz kalırsan, o zaman bu durumlar artar, sonra da bön bön Avrupa'nın mülteci göndermesini izlersin. Avrupa'da mültecilerin azaltılmasının sebebi halktır, çok zeki siyasetçileri değil. Çok tepki geldi ve gönderiyorlar. Yok, biz dersek senin gibi, üzgünüm elimizden bir şey gelmiyor. Asıl o zaman bu durumlar artacak. Türkiye bir ayaklanma yapsın var ya, Erdoğan, Ümit Özdağ kesilir başımıza.
Türkiye'de ilk defa gerçekleşen bir durum değil. Çok benzeri 2-3 sene önce Ankara'da mı ne olmuştu.

Gördüğüm görüntülere bakarsak bu kadar büyük değilmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.