KDE Plasma'da "GNOME diskler" uygulamasını kullanılmalı mı?

KDE Plasma'da GNOME diskler (GNOME-disk-Utility) uygulamasını kullanıyorum, çünkü sistem açılışında ikinci diskim (HDD) bağlanmıyor ve bağlamak için tıkladığımda şifre istiyor. GNOME diskler uygulaması sayesinde buna dair bağlama seçeneklerini düzenleyebiliyorum. "yazma önbelleğini etkinleştir" tikini aktif edebiliyorum vs. sizce bu uygulamayı kullanmalı mıyım yoksa kullanmadan da kolayca bu ayarları yapabilir miyim? Sistem açılışında HDD'nin bağlanmaması ve bağlanmak için şifre istemesi benim için ciddi sorun.

Rahatına geliyorsa kullanabilirsin, ben de KDE kullanmama rağmen gnome-disk-utility'i kullanıyorum. HDD'ni /etc/fstab dosyasına ekleyerek manuel bağlamaktan da kurtulabilirsin.

Rahatına geliyorsa kullanabilirsin, ben de KDE kullanmama rağmen gnome-disk-utility'i kullanıyorum. HDD'ni /etc/fstab dosyasına ekleyerek manuel bağlamaktan da kurtulabilirsin.
Gnome diskler uygulamasında ''sahipliği al'' diye bir ayar gördüm, bu ayar ne içindir? Disk erişiminde sorun yaşıyorum, bu yüzden bir araştırmak istedim.

Geri
Yukarı Alt