7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 13 Kasım 2024 #1 Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir?
Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir?
mrtsndnc Başarılı Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 76 Beğeniler 46 13 Kasım 2024 #2 792 dedi: Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilgim olmadan bir tahminde bulunmak istiyorum, güvende hissetiği için galiba.
792 dedi: Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilgim olmadan bir tahminde bulunmak istiyorum, güvende hissetiği için galiba.
8 824 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.466 Çözümler 4 Beğeniler 1.023 13 Kasım 2024 #3 792 dedi: Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Mutlu olduklarında ve güvende hissettiklerinde grr yaparlar sevdikleri kişilerin yanında.
792 dedi: Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Mutlu olduklarında ve güvende hissettiklerinde grr yaparlar sevdikleri kişilerin yanında.
Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 13 Kasım 2024 #4 %90 mutluluk %10 strese dayalı grlama olabilir, yüksek ihtimal rahatlıktan.
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 13 Kasım 2024 #5 mrtsndnc dedi: Bilgim olmadan bir tahminde bulunmak istiyorum, güvende hissetiği için galiba. Genişletmek için tıkla... Bıcı bıcı yaptık. Sokakta kirden, pisten görünmüyodu. Bitlenmiş, yarın bit ilacı
mrtsndnc dedi: Bilgim olmadan bir tahminde bulunmak istiyorum, güvende hissetiği için galiba. Genişletmek için tıkla... Bıcı bıcı yaptık. Sokakta kirden, pisten görünmüyodu. Bitlenmiş, yarın bit ilacı
8 824 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.466 Çözümler 4 Beğeniler 1.023 13 Kasım 2024 #6 792 dedi: Bıcı bıcı yaptık. Sokakta kirden, pisten görünmüyodu. Bitlenmiş, yarın bit ilacı Eki Görüntüle 98421 Eki Görüntüle 98422 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun mutluluktan gırlar avucu ile yoğurma haraketi de yapar mutluyken.
792 dedi: Bıcı bıcı yaptık. Sokakta kirden, pisten görünmüyodu. Bitlenmiş, yarın bit ilacı Eki Görüntüle 98421 Eki Görüntüle 98422 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun mutluluktan gırlar avucu ile yoğurma haraketi de yapar mutluyken.
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 13 Kasım 2024 #7 824 dedi: Mutlu olduklarında ve güvende hissettiklerinde grr yaparlar sevdikleri kişilerin yanında. Genişletmek için tıkla... Kayraa dedi: %90 mutluluk %10 strese dayalı grlama olabilir, yüksek ihtimal rahatlıktan. Genişletmek için tıkla... mrtsndnc dedi: Tam olarak bilgim olmadan bir tahminde bulunmak istiyorum, güvende hissetiği için galiba. Genişletmek için tıkla... İyiymiş o zaman. Sokakta ne yiyip içtiği belli olmuyordu namussizin.
824 dedi: Mutlu olduklarında ve güvende hissettiklerinde grr yaparlar sevdikleri kişilerin yanında. Genişletmek için tıkla... Kayraa dedi: %90 mutluluk %10 strese dayalı grlama olabilir, yüksek ihtimal rahatlıktan. Genişletmek için tıkla... mrtsndnc dedi: Tam olarak bilgim olmadan bir tahminde bulunmak istiyorum, güvende hissetiği için galiba. Genişletmek için tıkla... İyiymiş o zaman. Sokakta ne yiyip içtiği belli olmuyordu namussizin.
shockedblackguy Üstün Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.103 Çözümler 6 Beğeniler 834 13 Kasım 2024 #8 Sokaktan sıcak ve güvenli bir yere geldiği için çok mutlu bence. Çok da güzelmiş. Uzun ömürleri olsun bebenin.
Sokaktan sıcak ve güvenli bir yere geldiği için çok mutlu bence. Çok da güzelmiş. Uzun ömürleri olsun bebenin.
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 13 Kasım 2024 #9 824 dedi: Hayırlı olsun mutluluktan gırlar avucu ile yoğurma hareketi de yapar mutluyken. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Yatağın altına girdi çıkmıyor şimdi dolanıp duruyor evin içinde bir kere arabaya girdi oradan motora şimdi de yatağın altında. shockedblackguy dedi: Sokaktan sıcak ve güvenli bir yere geldiği için çok mutlu bence. Çok da güzelmiş. Uzun ömürleri olsun bebenin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, inşallah. Annesi gitmiş sanırım normalde annesinden ayırmamak için izin vermiyordum. Huzur kaynağı ya.
824 dedi: Hayırlı olsun mutluluktan gırlar avucu ile yoğurma hareketi de yapar mutluyken. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Yatağın altına girdi çıkmıyor şimdi dolanıp duruyor evin içinde bir kere arabaya girdi oradan motora şimdi de yatağın altında. shockedblackguy dedi: Sokaktan sıcak ve güvenli bir yere geldiği için çok mutlu bence. Çok da güzelmiş. Uzun ömürleri olsun bebenin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, inşallah. Annesi gitmiş sanırım normalde annesinden ayırmamak için izin vermiyordum. Huzur kaynağı ya.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.739 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 13 Kasım 2024 #10 792 dedi: Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Çok iyi yapmışsınız, kum alıp eğitim verin. Veterineri asla ihmal etmeyin lütfen, testleri yaptırın gerekli olan aşıları da tabii ki. Mırlama mutlu olduklarında, rahat hissettiklerinde yaparlar. Nadiren stresten olur.
792 dedi: Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Çok iyi yapmışsınız, kum alıp eğitim verin. Veterineri asla ihmal etmeyin lütfen, testleri yaptırın gerekli olan aşıları da tabii ki. Mırlama mutlu olduklarında, rahat hissettiklerinde yaparlar. Nadiren stresten olur.