Detaylar
Kim cevapladı?mrtsndnc
Başarılı
Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir?
Tam olarak bilgim olmadan bir tahminde bulunmak istiyorum, güvende hissetiği için galiba.
Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir?
Mutlu olduklarında ve güvende hissettiklerinde grr yaparlar sevdikleri kişilerin yanında.
Bıcı bıcı yaptık. Sokakta kirden, pisten görünmüyodu. Bitlenmiş, yarın bit ilacıBilgim olmadan bir tahminde bulunmak istiyorum, güvende hissetiği için galiba.
Hayırlı olsun mutluluktan gırlar avucu ile yoğurma haraketi de yapar mutluyken.Bıcı bıcı yaptık. Sokakta kirden, pisten görünmüyodu. Bitlenmiş, yarın bit ilacı
Eki Görüntüle 98421
Eki Görüntüle 98422
Mutlu olduklarında ve güvende hissettiklerinde grr yaparlar sevdikleri kişilerin yanında.
%90 mutluluk %10 strese dayalı grlama olabilir, yüksek ihtimal rahatlıktan.
Tam olarak bilgim olmadan bir tahminde bulunmak istiyorum, güvende hissetiği için galiba.
İyiymiş o zaman. Sokakta ne yiyip içtiği belli olmuyordu namussizin.
shockedblackguy
Üstün
Sokaktan sıcak ve güvenli bir yere geldiği için çok mutlu bence. Çok da güzelmiş. Uzun ömürleri olsun bebenin.
Hayırlı olsun mutluluktan gırlar avucu ile yoğurma hareketi de yapar mutluyken.
Sağ olun hocam. Yatağın altına girdi çıkmıyor şimdi dolanıp duruyor evin içinde bir kere arabaya girdi oradan motora şimdi de yatağın altında.
Sağ olun hocam, inşallah. Annesi gitmiş sanırım normalde annesinden ayırmamak için izin vermiyordum. Huzur kaynağı ya.Sokaktan sıcak ve güvenli bir yere geldiği için çok mutlu bence. Çok da güzelmiş. Uzun ömürleri olsun bebenin.
Ethem Efe
Üstün
Çok iyi yapmışsınız, kum alıp eğitim verin. Veterineri asla ihmal etmeyin lütfen, testleri yaptırın gerekli olan aşıları da tabii ki.
Mırlama mutlu olduklarında, rahat hissettiklerinde yaparlar. Nadiren stresten olur.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-