Keenetic Hero KN-1012 kullanıcı adı ve şifrede bağlantı hatası veriyor

the3536

Çalışkan
Merhaba sizlerden yardım bekliyorum.

Keenetic Hero KN-1012 model router aldım. Superonline fiber var ve ONT cihazı var. Modem'den kablo ile bilgileri çektim ve ardından bağlanmaya çalıştım ve hata verdi.

Ardından VLAN ID kısmına 103 girince IP alınıyor ama kullanıcı adı ve şifre yazan yerde bağlantı hatası yazıyor. Bir türlü yapamadım. Söyle bir durum da var: Ben yeni bağlattım fiberi ve kurulumdan sonra aboneliğimin faturası başlaması için iş kapatmayı yapamadılar. Şu an bedava kullanıyorum fiberi. İş kapatma olmadığı için mi acaba bağlantı hatası veriyor? Çünkü altyapı sorgulattığım zaman abonelik yok diyor.

Dosya Ekleri

• Fiber Abonelik2.webp
    Fiber Abonelik2.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi önce Superonline'ı bir arayıp sorun, durumu öğrenin. Ondan sonra eğer bağlanabilmeniz gerekiyorsa yardımcı oluruz.

Recep hocam evimize gelen destek Ekip'e sordum şu an ONT cihazı'na sinyal seviyesi düşük geldiği için aboneliği başlatamıyoruz ve şu an bedava kullanıyorsunuz dedi. Sinyal Sorunu'nu çözmeye çalışıyoruz ve iş akli kapatamadığımızdan dolayı abonelik yok olarak görünüyor dediler. Speedtest'de 900 920 civarı hız çıkıyor ama fast.com'da sonuçlar 500 ile 600 arası çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı Alt