RTX 5080 siparişi iptal edilmeli mi?

Ben açıkçası senin senin için en mantıklı kartın 5070 Ti olduğunu düşünüyorum. Hem bütçeni zorlamış olmazsın hem de 2K için fazlasıyla uzun ömürlü bir kart almış olursun. Eğer 5080 Super alacaksan 4K'ya ileride falan bir şekilde geçmek gerekir ki kartın hakkını verebilesin.

5080 bana mantıklı gelmiyor, o yüzden benim tavsiyem 5070 Ti veya 5080 Super arasında tercih yapmanızdır. Tabii 5080 Super için 6-7 ay beklemek gerek.

Bunun sonu yok 5080 fazlasıyla güçlü bir kart ve zaten çok uzun süre götürür 6000 serilerini alman gerekmez.
O zaman keyfime bakıyorum hocam yeniden sipariş verip RTX 5080'i sadece aklımda kalan soruyu sizlere de sorup danışmak istedim.

Yanı tum kartların fıyatı bellı performansı bellı eger halı hazırda 5080 aldıysan kullan 6 ay uzun bır sure fıyatlar ne olur kım bılır.
Şöyle cevaplar vermek zor muydu hocam

Ben açıkçası senin senin için en mantıklı kartın 5070 Ti olduğunu düşünüyorum. Hem bütçeni zorlamış olmazsın hem de 2K için fazlasıyla uzun ömürlü bir kart almış olursun. Eğer 5080 Super alacaksan 4K'ya ileride falan bir şekilde geçmek gerekir ki kartın hakkını verebilesin.

5080 bana mantıklı gelmiyor, o yüzden benim tavsiyem 5070 Ti veya 5080 Super arasında tercih yapmanızdır. Tabii 5080 Super için 6-7 ay beklemek gerek.
Çok düşünürsem hiç birini almayacağım hocam en sonunda hahaha :D

Çok düşünürsem hiçbirini almayacağım hocam en sonunda hahaha :D

Kısaca 2K'da F/P olarak 5070 Ti. 2K'da az biraz daha performans ama daha yüksek fiyata 5080 %10 performans artışı varsa %25 fiyat daha fazla gibi düşünebilirsin. 4K'da da sorun yaşamamak için 5080 Super tercih et.

Durum tamamen bundan ibaret.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt