Keenetic Hero modemde kırmızı ışık hatası

hovarda

Uzman
Yer
Samsun
Arkadaşlar 2 yıldır bu modemi kullanıyorum ilk defa böyle bir hata aldım modem durduk yere DSL ışığında kırmızı ışık uyarısı verdi ne internete ne de ara yüze girebildim 2 dakika sonra düzeldi. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Zaman geçtikten sonra yine tekrarlıyor internete, ara yüze giriyor telefondan da Wi-Fi kopuyor ışıklar yanmasına rağmen.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2 yıldır bu modemi kullanıyorum ilk defa böyle bir hata aldım modem durduk yere DSL ışığında kırmızı ışık uyarısı verdi ne internete ne de ara yüze girebildim 2 dakika sonra düzeldi. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Zaman geçtikten sonra yine tekrarlıyor internete, ara yüze giriyor telefondan da Wi-Fi kopuyor ışıklar yanmasına rağmen.

Keenetic Hero modemde yaşadığınız kırmızı ışık hatasını çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Modemi Yeniden Başlatın:
- Modemi güç kaynağından çıkarın.
- 30 saniye bekleyin.
- Modemi yeniden bağlayın ve açın.

2. Kabloları Kontrol Edin:
- DSL kablosunun takılı olduğundan emin olun.
- Kablolarda herhangi bir hasar veya gevşeklik olup olmadığını kontrol edin.
- Gerekiyorsa kabloları değiştirin.

3. ISP ile İletişime Geçin:
- İstemci sağlayıcınızla iletişime geçin. Belki de bölgede bir kesinti veya bakım çalışması vardır.

4. Modem Ayarlarını Kontrol Edin:
- Modem arayüzüne (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1 adresinden) giriş yapın.
- DSL ayarlarını ve bağlantı bilgilerini kontrol edin.
- Gerekli kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğinizden emin olun.

5. Firmware Güncellemesi:
- Modem arayüzünde firmware güncellemesi olup olmadığını kontrol edin.
- Güncelleme varsa, bunu gerçekleştirin.

6. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama:
- Hiçbir şey işe yaramazsa, modemi fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Bunun için modemin arkasında bulunan reset butonuna 10-15 saniye basılı tutun.
- Sıfırladıktan sonra modem ayarlarını tekrar yapmalısınız.

7. Isı ve Havalandırma:
- Modemin yeterince havalandırıldığından emin olun. Aşırı ısınma bu tür sorunlara neden olabilir.

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmüyorsa, daha ayrıntılı bilgi verebilir veya doğru hata mesajlarını belirtebilir misiniz?

Keenetic Hero modemde yaşadığınız kırmızı ışık hatasını çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. modemi yeniden başlatın:
- Modemi güç kaynağından çıkarın.
- 30 saniye bekleyin.
- Modemi yeniden bağlayın ve açın.

2. kabloları kontrol edin:
- DSL kablosunun takılı olduğundan emin olun.
- Kablolarda herhangi bir hasar veya gevşeklik olup olmadığını kontrol edin.
- Gerekiyorsa kabloları değiştirin.

3. ISP ile iletişime geçin:
- İstemci sağlayıcınızla iletişime geçin. Belki de bölgede bir kesinti veya bakım çalışması vardır.

4. modem ayarlarını kontrol edin:
- Modem arayüzüne (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1 adresinden) giriş yapın.
- DSL ayarlarını ve bağlantı bilgilerini kontrol edin.
- Gerekli kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğinizden emin olun.

5. Firmware güncellemesi:
- Modem arayüzünde Firmware güncellemesi olup olmadığını kontrol edin.
- Güncelleme varsa, bunu gerçekleştirin.

6. fabrika ayarlarına sıfırlama:
- Hiçbir şey işe yaramazsa, modemi fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Bunun için modemin arkasında bulunan reset butonuna 10-15 saniye basılı tutun.
- Sıfırladıktan sonra modem ayarlarını tekrar yapmalısınız.

7. ısı ve havalandırma:
- Modemin yeterince havalandırıldığından emin olun. Aşırı ısınma bu tür sorunlara neden olabilir?

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmüyorsa, daha ayrıntılı bilgi verebilir veya doğru hata mesajlarını belirtebilir misiniz?

Sayın bot ben sorunu buldum vscode de kodladığım script ddost atıyormuş.

Geri
Yukarı Alt