Selam beyler. Keenetic Hero KN-1012 modemim var. İnternet altyapım Türk Telekom ve ben TurkNet fiber kullanıyorum (1000 Mbps/50 Mbps). Bugüne kadar sorunsuzca kullandığım modemim dün gece 06.00'dan itibaren IP alamamaya, yani modemin üzerindeki internet ışığı yanmamaya başladı ve internetim gitti. Ben de arıza kaydı oluşturdum ve durumu bildirdim TurkNet'e. Aynı gün içinde altyapı Türk Telekom olduğu için teknik ekip geldi, baktı; "Keenetic modem IP almıyor" dedi ve kendi Türk Telekom'un ZTE Wi-Fi 6 fiber modemini taktı ve her şey düzeldi, internetim geldi. Ben bu modemi kullanmak istemiyorum, çok dandik biliyorsunuz ve Wi-Fi menzili zayıf.
Bu yüzden teknik ekip gittikten sonra ben modemi de (Keenetic olanı) resetledim, ONT cihazını da resetledim, kabloları çıkardım taktım, yine de düzelmedi. Bu sefer fabrika ayarlarına döndürdüm modemi, yine düzelmedi. Hatta yeniden kurulum yapayım dedim modeme ama yine de internete bağlanmadı, IP alamadı ve modemi kuramadım. Mecbur taktım Türk Telekom'un getirdiği modemi takıp kullanmaya. Sorun nerede bir türlü çözemedim. Türk Telekom modemi takıyorum internet var, Keenetic takıyorum ne internet var, ne IP alıyor ne de kurulum yapabiliyorum. Acaba Keenetic modemim mi bozuldu, IP almıyor veya ne sebep oldu anlayamadım. Herhangi bir bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.
Bu yüzden teknik ekip gittikten sonra ben modemi de (Keenetic olanı) resetledim, ONT cihazını da resetledim, kabloları çıkardım taktım, yine de düzelmedi. Bu sefer fabrika ayarlarına döndürdüm modemi, yine düzelmedi. Hatta yeniden kurulum yapayım dedim modeme ama yine de internete bağlanmadı, IP alamadı ve modemi kuramadım. Mecbur taktım Türk Telekom'un getirdiği modemi takıp kullanmaya. Sorun nerede bir türlü çözemedim. Türk Telekom modemi takıyorum internet var, Keenetic takıyorum ne internet var, ne IP alıyor ne de kurulum yapabiliyorum. Acaba Keenetic modemim mi bozuldu, IP almıyor veya ne sebep oldu anlayamadım. Herhangi bir bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: