lepistes

Çalışkan
Bu konular hakkında çok bilgi sahibi değilim.

https://forum.keenetictr.com/d/108-keenetic-cihazlarda-zapret-kurulumu-detayli-anlatim/5

Şu forumdan gördüklerimi yaparak modeme Zapret kurmaya çalışıyordum. Zar zor SSH terminalini açtım ama root kullanıcı adı ile giriş yapmaya çalıştığımda passwordlardan hiçbiri çalışmıyor. Forumda şifreye Keenetic yazın demişler ama çalışmadı. İnternette gördüğüm diğer şifreleri denedim, sonuç hala aynı. SSH terminaline girip OPKG komutlarını çalıştıramıyorum şu an.

Modem: Keenetic Hero KN-1012

Uzun süredir her şeyi denedim cevap gelmedi kendim bir çözüm buldum. Evde bulunan herhangi bir USB'yi 3. parti bir yazılım ile ext4 formatına çevirdim (Linux komutlarının çalışması için) daha sonra entware dosyasını onun içerisine kurdum. PuTTY üzerinden root kullanıcı adı ile giremediğim için modemin arayüzüne giriş yaptığım admin kullanıcı adı ve şifresi ile girdim ve çalıştı. Busybox yerine keeneticOS un kendi terminali ekrana geliyordu. Onu busybox a nasıl çevireceğimi bilmiyordum, sadece exec sh yazmam yeterliymiş.

Son düzenleme:
Cihazın kendi hafızasına mı kurdun?

Bende deniyorum kurmayı olmuyor. Mips ve mipsel denedim ama olmuyor önceden kurmuştum modeme format attım şu an kuramıyorum.
hocam bende son yazdığım şeyden sonra her şeyi hallettim sandım ama olmadı pes ettim bende. Belki yeni ve daha açıklayıcı bir rehber gelir.