barisgndz

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

Keenetic Hopper DSL modeme sahibim. Modemin içinde bulunan trafik önceliği kısmında, varsayılan 6 dışında herhangi bir seçenek seçildiğinde, seçilen istemciye ait internet düzgün çalışmamaktadır. Sayfalar açılmamaktadır.

Geçen hafta bu durumu Keenetic destek ekibine bildirdim. Yapılan incelemeler sonucu, telefon internetimi paylaşıma açıp modemi dağıtıcı olarak kullandığımda bu özelliği kullanabildiğimi gördüm. Ancak ev internetimde bu özelliği kullanamıyorum. Yapılan testler sonucunda, sorunun servis sağlayıcı kaynaklı olduğu tespit edildi. Keenetic destek ekibi, TT ile görüşmem gerektiğini belirtti.

Henüz TT ile görüşmedim, açıkçası bu tür spesifik bir durumu anlayıp yardımcı olabileceklerini de düşünmüyorum. TT'nin vermiş olduğu GPON üzerinden Ethernet ile bağlantı sağlamaktayım. 200 Mbps indirme - 20 Mbps yükleme hızım mevcut. DNS, donanım ağ hızlandırıcısı gibi pek çok ayarı test ettim, ancak dediğim gibi farklı ağda sorun yaşanmıyor. Bu konu ile ilgili daha önce benzer sorun yaşayan var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Keenetic hopper DSL modeme sahibim. Modemin içinde bulunan trafik önceliği kısmında, varsayılan 6 dışında herhangi bir seçenek seçildiğinde, seçilen istemciye ait internet düzgün çalışmamaktadır. Sayfalar açılmamaktadır.

Geçen hafta bu durumu Keenetic destek ekibine bildirdim. Yapılan incelemeler sonucu, telefon internetimi paylaşıma açıp modemi dağıtıcı olarak kullandığımda bu özelliği kullanabildiğimi gördüm. Ancak ev internetimde bu özelliği kullanamıyorum. Yapılan testler sonucunda, sorunun servis sağlayıcı kaynaklı olduğu tespit edildi. Keenetic destek ekibi, TT ile görüşmem gerektiğini belirtti.

Henüz TT ile görüşmedim, açıkçası bu tür spesifik bir durumu anlayıp yardımcı olabileceklerini de düşünmüyorum. TT'nin vermiş olduğu GPON üzerinden Ethernet ile bağlantı sağlamaktayım. 200 Mbps indirme - 20 Mbps yükleme hızım mevcut. DNS, donanım ağ hızlandırıcısı gibi pek çok ayarı test ettim, ancak dediğim gibi farklı ağda sorun yaşanmıyor. Bu konu ile ilgili daha önce benzer sorun yaşayan var mı?

Teşekkürler.

Hangi sürümü kullanıyorsunuz?

4.2.6.3 sürümünü kullanmaktayım.

Benzer sorunu ben de yaşıyorum. Geliştirici sürümünü geçtim, iki gündür iyi gibi ama ondan mı emin olamıyorum. Trafik önceliğini 1 yaptım, oyunlarda hit reg sorunu yaşamaya başladım. Sonra 6 yaptım düzelmedi. Geliştirici sürüme geçip modemi sıfırdan kurdum, daha iyi gibi.