Peki hocam, bu dediğin sistem ne kadara patlar bana? Yarın Türk Telekom'u arayıp yeni modem isteyeceğim. En son 2-3 sene önce vermişlerdi; internet çekmiyor, ping var dediğimde getirmişlerdi. Şimdi tekrar diyeceğim, belki daha güzel modem, router neyse işte onu verirler.
Keenetic router Wi-Fi çok kötü, evet iyi çekiyor fakat telefondan hız testi yapınca 5-10-20 Mbps arası bir şey veriyor. İki üç kişi bağlanınca hop daha da düşüyor. Yani o kadar fiyata alıyoruz, Wi-Fi'den gelen hıza bak, şaka gibi. O kadar video baktım; hız sınırlayıcı yok, şunu yap, yok hiçbirinde hız düzelmedi. Bütün ayarlarını denedim, bir hareketlilik göremedim hocam.
Hocam eğer ki müsaitsen senin dediğin Raspberry Pi 5 4 GB iş görür mü dün biraz araştırdım USB 3.0 to Ethernet lazımmış ve bu cihazı bir kutusu var mış fanlı güç adaptörü ve SD kart lazımmış 32 ya da 64 yeterli yazıyordu nereden alabilirim önerebileceğin şeyler varsa limklerini atar mısın hangi şeyleri almam gerekiyor tam olarak bir de YouTube'da araştırırken karşıma çıktı adam Türk senin dediğin şeyi yapıyordu tam olarak böyle mi yapacağız modemi iade edeceğim.