Pi 5 olanı al geç.Hocam bufferbloat testinden yüksek skor almak yani evdekiler internet girdiğinde öyle ping artışı olmasın istiyorum yayın açıldığında falan internet kullanıldığında bile ping artmasın istiyorum en düşük ping olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam toplayınca 9000 küsur tutuyor ben 4 GB hesaplayınca 9200 gibi bir şey çıkıyor tabii 2 GB versiyonunu alırsak 8.000 TL tutuyor peki bunların hepsini aldım diyelim kurulumu nasıl olacak bir video falan var mı?
Hocam toplayınca 9000 küsur tutuyor ben 4 GB hesaplayınca 9200 gibi bir şey çıkıyor tabii 2 GB versiyonunu alırsak 8.000 TL tutuyor peki bunların hepsini aldım diyelim kurulumu nasıl olacak bir video falan var mı?
Evet, videosu var. İstersen uzaktan bağlanıp kurulumda yardımcı olurum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, videosu var. İstersen uzaktan bağlanıp kurulumda yardımcı olurum.
Tamamdır hocam, ben elimdeki Keenetic ürünün iadesini vereyim, ücret hesaba düştüğünde ürünleri alayım hocam. Videosu varsa atabilir misin? Eğer ki ürünleri aldığımda size buradan ulaşamazsam diye bir sorum daha var.
Bu attığınız ürünün Wi-Fi çekim gücü ve hızı nasıl? Aldığım Keenetic Hopper KN-3811 modelinin Wi-Fi çekimi çok iyi değil ama yine de çekiyordu, fakat Wi-Fi üzerinden 20 MB veriyordu. Bu üründe öyle bir şey olmaz değil mi?
Tamamdır hocam, ben elimdeki Keenetic ürünün iadesini vereyim, ücret hesaba düştüğünde ürünleri alayım hocam. Videosu varsa atabilir misin? Eğer ki ürünleri aldığımda size buradan ulaşamazsam diye bir sorum daha var.
Bu attığınız ürünün Wi-Fi çekim gücü ve hızı nasıl? Aldığım Keenetic Hopper KN-3811 modelinin Wi-Fi çekimi çok iyi değil ama yine de çekiyordu, fakat Wi-Fi üzerinden 20 MB veriyordu. Bu üründe öyle bir şey olmaz değil mi?
Hayır, olmaz. Yorumlarına bakabilirsin, sana yeterli gelecektir.
Hayır, olmaz. Yorumlarına bakabilirsin, sana yeterli gelecektir.
Teşekkür ederim hocam. Türk Telekom'u aradım, ping ve bağlantı sorunları dedim. Sistemden baktılar, "Evet, sıkıntı var" diye arıza oluşturdular. Bana verilen router eski, şu an artık üretilmiyor. "Başka bir router, modem neyse onu takın, ONT cihaza da bakın, olmadı onu da değiştirsinler" dedim. "Ekipler gelsin bakarlar, sıkıntıysa değiştirirler" demişlerdi zaten. Önceden de böyle yaptığımda değiştirmişlerdi, güzel oldu hocam. Modemi değiştirirler ve gösterdiğiniz ürünleri de aldığımda videolardan bakarım.
Hocam peki size ulaşabileceğim bir Instagram, Facebook, Telegram gibi şeyler var mı? Varsa hocam ben sizi ekleyeyim, bir sorum falan olduğunda size yazsam olur mu?
Teşekkür ederim hocam. Türk Telekom'u aradım, ping ve bağlantı sorunları dedim. Sistemden baktılar, "Evet, sıkıntı var" diye arıza oluşturdular. Bana verilen router eski, şu an artık üretilmiyor. "Başka bir router, modem neyse onu takın, ONT cihaza da bakın, olmadı onu da değiştirsinler" dedim. "Ekipler gelsin bakarlar, sıkıntıysa değiştirirler" demişlerdi zaten. Önceden de böyle yaptığımda değiştirmişlerdi, güzel oldu hocam. Modemi değiştirirler ve gösterdiğiniz ürünleri de aldığımda videolardan bakarım.
Hocam peki size ulaşabileceğim bir Instagram, Facebook, Telegram gibi şeyler var mı? Varsa hocam ben sizi ekleyeyim, bir sorum falan olduğunda size yazsam olur mu?
Buraya yazabilirsin hocam ben hep buralardayım.
Hocam peki bu Pi 5 için kasa falan alayım mı? Kasasını alsam daha iyi olmaz mı?
Hocam peki bu Pi 5 için kasa falan alayım mı kasasını alsam daha iyi olmaz mı?
Fark etmez ama fan alacağın için olmasa da olur. Eğer almak istersen kasanın fanı var mı yok mu kontrol et; ona göre fan almana gerek kalmayabilir.
Hocam bu nasıl?Fark etmez ama fan alacağın için olmasa da olur. Eğer almak istersen kasanın fanı var mı yok mu kontrol et; ona göre fan almana gerek kalmayabilir.
Raspberry Pi 5 Çift Fanlı Alüminyum Kasa | Robolink
Raspberry Pi 5 Çift Fanlı Alüminyum Kasa Raspberry Pi Kutu Çift fanlı alüminyum alaşımlı kasa, Raspberry Pi 5 için özel olarak tasarlanmış bir koruyucu muhafazadır. Raspberry Pi'nin bileşenlerine sağlam bir koruma sağlarken aynı zamanda etkili ısı dağılımı da sunan yüksek kaliteli alüminyum alaşımda