Rehber Keenetic ile DPI bypass - Engelsiz internet

Arkadaşlar kurulumu yaparken opkg sadece bileşenlerden açmak yeterli değil tam kurulum rehberde tarif ediliyor ve eklerde PDF'leri mevcut. Opkg kurulumları SSH port 22'den kullanıcı adı admin şifre arayüz şifreniz olarak giriş yapıyorsunuz opkg kullanımı ve zapret kurulumu için SSH port 222'den root ve Keenetic olarak oturum açarak işlem yapmanız gereklidir.

Hocam eline sağlık çok güzel bir rehber. Baştan sona uyguladım ve hata da almadım. Ancak bir yeri yanlış mı yaptım nedendir halen engelli sitelere ulaşamıyorum. @TechGenius
Şimdi sorunu buldum. Ben 22 portundan yapmışım tüm rehberi ama şimdi de 222 portunda "connection refused" hatası alıyorum. Bakalım yarın sakin kafayla çözmeye çalışacağım. @TechGenius hocamdan da özür dilerim hem gece mesajına dönemedim; hem de düzgün uygulamamışım rehberi

Rehberde bazı eklemeler yaptım hocam şu an anlatım daha tam oldu eklerdeki opkg disksiz kurulum PDF'inde en altta kaldırma var ona göre kaldırıp en baştan rehberi takip etmenizi öneririm.

Rehberde bazı eklemeler yaptım hocam şu an anlatım daha tam oldu eklerdeki opkg disksiz kurulum PDF'inde en altta kaldırma var ona göre kaldırıp en baştan rehberi takip etmenizi öneririm.
Yarın boş vaktimde modemi de sıfırlayıp en baştan başlayacağım. Olur da yine beceremezsem sizi rahatsız ederim tekrar.

Yarın boş vaktimde modemi de sıfırlayıp en baştan başlayacağım. Olur da yine beceremezsem sizi rahatsız ederim tekrar.

Modemi sıfırlamanıza gerek yok hocam dediğim şekilde opkg sıfırlayıp anlatımı baştan harfiyen yaparsanız sorun olacağını düşünüyorum. Yorumlarda tıkanılan noktalara yönelik epey bir ekleme yaptım şu an sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…