Rehber Keenetic ile DPI bypass - Engelsiz internet

Merhaba yazdıklarınızı uyguladım ve çalıştı fakat modemi yeniden başlattığım zaman Zapret otomatik olarak başlamıyordu, elle start kodunu yazmam gerekiyordu ama
Kod:
/opt/etc/ndm/netfilter.d/000-zapret.sh
dosyasından
Kod:
[ "$type" == "iptables" ] && exit 0
[ "$table" != "mangle" ] && exit 0
satırlarını sildiğim zaman bu sorun düzeldi. Bu satırlar ne içindi?

Kod:
#!/bin/sh
[ "$type" == "ip6tables" ] && exit 0
[ "$table" != "mangle" ] && exit 0
/opt/zapret/init.d/sysv/zapret restart-fw
Yukarıdaki şekilde olması gerekiyor hocam, rehberde de ilgili yere düzeltme yapıldı.

Peki o satırlar olmazsa değişen ne olur? Sonuçta bu şekilde de çalıştı şu an.

Bir arkadaşıma daha kurdum. Onda SUMMARY kısmında sadece 1 değer çıktı, dosyayı buna göre editleyip kaydettik. Yeni Hopper'ı kullanıyor (AX3000) bu sefer harfi harfine uyguladım (OPKG kurulumu dahil) ve sorunsuz çalıştı.

222'den root ile başarılı bağlantı yapma olayı OPKG'nin düzgün yüklenip yüklenmediğiyle bağlantılı anladığım kadarıyla. Eğer düzgün kuramadıysanız 222'ye connection refused veriyor. @TechGenius 'un 1. mesajında aşağıda konu ekleri var, oradaki PDF'i takip edip scripti "/opt/etc/init.d/rc.unslung" tırnaksız gösterdiği boşluğa girerek kurdum ve 222 portu sorunsuz bağlandı.

Aynı sorunu yaşayan OPKG'yi tekrar kursun

Bir de ilk mesaja Zapret'in bazı oyunların anti-cheat programlarıyla iyi anlaşmadığı eklenebilir. Ben karşılaştıkça yazarım, şimdilik Game Pass üzerinden PC'de Call of Duty BO6 oynanmadığını belirteyim. 0x0 Crash hatası alıyorsunuz. Aynı sorun GoodbyeDPI açıkken de mevcuttu. Small price to pay

Uygulanabilecek bir başka yöntem daha var. Eğer elinizde router VPN bağlantılarını destekliyorsa 162.158.0.0/15 IP bloğunu VPN üzerinden internette çıkarın. Ben MikroTik ve Keenetic üzerinde yaptım ağa bağlanan herkes kesintisiz ping olmadan Discord'u kullanabiliyor. Buda bende olsun

Hocam ne install, Update, upgrade passwd hata root kullanıcı olarak bile giriş yapamıyorum onun yerine kendi admin kullanıcı adı ve şifresini ile giriyorum kodların hiçbiri calışmıyor. Not such command deyip duruyor. Bunu nasıl yapacağım cli kısmı Basic Linux kodları da bulundurmuyor galiba. Sinirim bozuldu gitti.

Son düzenleme:
Port 222 bağlantı kuramıyorsanız OPKG entware kurulumunu atlamışsınızdır. Rehberi baştan harfiyen yaparsanız sorun yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…