Rehber Keenetic ile DPI bypass - Engelsiz internet

Ben de malesef yine kuramadım. Terminaldeki ayarları düzenleyip CTRL+X ile ilerleme kısmında takıldım. Çünkü ne zaman CTRL+X yapsam kaydetmek yerine konsola ^X yazıyor terminal. Mobaxterm olsun Putty olsun hatta telefondan terminus ile bile denedim burayı geçip de ilerleyemedim.

Merhaba hocam bende nfqws not working diyor kac günden beri yapmaya calisiyorum bir türlü beceremedim

Keenetic titan (KN-1811) sürüm 4.2.4

hocam ben yapamadim uzaktan erisimle bana birisi yardimci olabilirmi? ücret karsiliginda saygilar

Hocam maalesef yapamadim bana bir arkadas uzakten erisim ile kurabilir mi ücret karsiliginda saygilar

Dosya Ekleri

• Screenshot (1).webp
    95,8 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
Sorunu yaşadığınız ekrandan tam ekran olacak şekilde ekran görüntüsü atabilir misiniz hocam ?

Tamam hocam. Akşam eve geçince tekrar deneyip yazayım.

Nano yüklü değil gibi duruyor.

Nano editör paketi yüklü olmasa dosya içerisine komutla giremez hocam.

Hocam maalesef yapamadım. bana bir arkadaş uzaktan erişim ile kurabilir mi ücret karşılığında?

Bu akşam ya da hafta sonu uzaktan bağlanarak yardımcı olmaya çalışırım hocam. Herhangi bir ücrete gerek yok.

Bu akşam ya da hafta sonu uzaktan bağlanarak yardımcı olmaya çalışırım hocam. Herhangi bir ücrete gerek yok.
Farklı editör ile açarak giriyor hocam gördüğüm kadarıyla editör nano değil, nano da en üstte GNU Nano yazması lazım.

Hocam çok iyi olur yardımcı olursanız bi türlü yapamadım. Telegramınızın var mı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…