Harika bir betik çok teşekkür ederim. Betiği zapret son sürümünü otomatik olarak indirip yükleyecek şekilde değiştirdim.

İsteyen buradan indirebilir.
keenetic_zapret_otomasyon v2.0

Hero (KN-1012) + NextDNS denendi çalışıyor.

Merhaba,

Öncelikle emeklerinize sağlık. Bana sadece Roblox ve Discord için lazım çocuklara. Diğer sitelere bulaşmasın istiyorum. Nasıl yapabiliriz bunu acaba? Keenetic Titan KN-1812 kullanıyorum ve sıkıntısız kurulu şu an sayenizde. Ama yine de sadece sıkıntılı olanlara açmak istiyorum bunu.

Bir de bu Zapret'in bir GUI'si var mı acaba? Yani ne yapıyor neleri uyguluyor vsvs. OpenWrt tarafında var galiba ama Kennetic için bulamadım.

Teşekkürler

@yaydin @lorenz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Öncelikle emeklerinize sağlık. Bana sadece Roblox ve Discord için lazım çocuklara. Diğer sitelere bulaşmasın istiyorum. Nasıl yapabiliriz bunu acaba? Keenetic Titan KN-1812 kullanıyorum ve sıkıntısız kurulu şu an sayenizde. Ama yine de sadece sıkıntılı olanlara açmak istiyorum bunu.

Bir de bu Zapret'in bir GUI'si var mı acaba? Yani ne yapıyor neleri uyguluyor vsvs. OpenWrt tarafında var galiba ama Kennetic için bulamadım.

Teşekkürler

@yaydin @lorenz
Keenetic cihazınızda NextDNS kullanabilirsiniz böylece istediğiniz hizmetleri engelleyebilirsiniz. Zapret'in arayüzü yok belki log olarak kaydediyordur girilen siteleri ama sanmıyorum, NextDNS kullanırsanız hangi cihazların hangi siteleri ziyaret ettiğini öğrenebilirsiniz ve cihaza göre ayrı profil oluşturup engelleyebilirsiniz.

Keenetic cihazınızda NextDNS kullanabilirsiniz böylece istediğiniz hizmetleri engelleyebilirsiniz. Zapret'in arayüzü yok belki log olarak kaydediyordur girilen siteleri ama sanmıyorum, NextDNS kullanırsanız hangi cihazların hangi siteleri ziyaret ettiğini öğrenebilirsiniz ve cihaza göre ayrı profil oluşturup engelleyebilirsiniz.

Aslında yapmak istediğim sadece 2 PC Discord, Roblox vs kullanıyor. Ben sadece zapret bunlarda aktif olsun sorunsuz gitsinler istiyorum. Ama galiba bunu yapamıyoruz. NextDNS zaten reklam engelleme için kullanıyorum.

Bu betiği sadece WAN portu için ayarlamak için ne yapmam gerekiyor?
WAN portunda TT LAN portunda TN kullanıyorum ikisi de fiber. Zapreti bu betik ile kurduğumda TurkNet'ten çıkış alamıyorum.

ChatGPT'ye benim blockchech çıktılarını attım, dosyayı bir güzel düzenledi. 10 saniyede zapret kurduk. Eline sağlık!

Selam! Acaba blockcheck çıktılarını hangi dosya üzerinden değiştireceğiz?
Bende sizin gibi ChatGPT'ye attım Config dosyasını ancak bana burada blockcheck ile alakalı bir satır olmadığını söyledi.

Şu modeme her şeyi yaptım ama bi AdGuard Home kurmayı beceremedim. Yardımcı olabilecek var mı bu konuda?