cartel

Yetkin
Merhabalar. Şu anki sistemim böyle:

R5 3600x (4.4Ghz OC)
RTX3060 12G
B550M-A WIFI
HyperX 32GB 3200Mhz

Uzun zamandır Gamepower GP650 kullanıyorum. Çevremde elektrik kaynaklı sorun pek yaşanmadığı için değiştirme gereği duymadım. Ama bu aralar ekran kartı değiştirme ve DDR5 geçme gibi şeyler düşünüyorum. PSU'm bunlara yetersiz kalır (Zaten Gamepower'a emanet etmem yeni sistemi :)). Kenarda bir aralar kullandığım Xigmatek X Miner 1800W PSU'yu bu sistemimde kullanmak istiyorum. Bir sorun yaratır mı? 1 sene tozlu yerde açık bir şekilde kaldı. Ayrıca kasama sığar mı bilmiyorum. Kasam Frisby FC-9375G.

Son düzenleme:
Yanlış bilgi
Merhaba. Şu anki sistemim böyle:

R5 3600X (4.4GHz OC)
RTX3060 12g.
B550M-A Wi-Fi
HyperX 32 GB 3200MHz.

Uzun zamandır Gamepower GP650 kullanıyorum. Çevremde elektrik kaynaklı sorun pek yaşanmadığı için değiştirme gereği duymadım. Ama bu aralar ekran kartı değiştirme ve DDR5 geçme gibi şeyler düşünüyorum. PSU'm bunlara yetersiz kalır (zaten Gamepower'a emanet etmem yeni sistemi :)). Kenarda bir aralar kullandığım Xigmatek X miner 1800W PSU'yu bu sistemimde kullanmak istiyorum. Bir sorun yaratır mı? 1 sene tozlu yerde açık bir şekilde kaldı. Ayrıca kasama sığar mı bilmiyorum. Kasam Frisby FC-9375G.

Hocam bu parçalar için 1800W çok yüksek, patlama yanma riski var bence. Ayrıca elektrik faturası da çok gelir.

Merhabalar. Şu anki sistemim böyle:

R5 3600x (4.4Ghz OC)
RTX3060 12G
B550M-A WIFI
HyperX 32GB 3200Mhz

Uzun zamandır Gamepower GP650 kullanıyorum. Çevremde elektrik kaynaklı sorun pek yaşanmadığı için değiştirme gereği duymadım. Ama bu aralar ekran kartı değiştirme ve DDR5 geçme gibi şeyler düşünüyorum. PSU'm bunlara yetersiz kalır (Zaten Gamepower'a emanet etmem yeni sistemi :)). Kenarda bir aralar kullandığım Xigmatek X Miner 1800W PSU'yu bu sistemimde kullanmak istiyorum. Bir sorun yaratır mı? 1 sene tozlu yerde açık bir şekilde kaldı. Ayrıca kasama sığar mı bilmiyorum. Kasam Frisby FC-9375G.
Hocam o yüzden birçok güç kaynağı yanıp birçok insana mahçup oldum. Eğer içine toz birikebilecek açık bir yerde ise mutlaka temizleyin.