Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

6191

Uzman
Makaleler
1
Yanlış mesaj yazdığımızda, editlemek veya silmek için report edip beklemek yerine bu işlemi anında kendimiz gerçekleştirebilmeliyiz.
Bazı kategorilerde ise yazılan mesajlar düzenlenemiyor. Bize ait olan mesajlar için silme ve düzenleme yetkisine sahip olursak çok daha iyi olur.

Artı -2 Eksi
Mesaj silmek SEO anlamında Techolay'a zarar verebilir ancak düzenleme kesinlikle olmalı ki oluyordu diye hatırlıyorum zaten. Örneğin bir girdiyi 20dk içinde düzenleyebilme hakkı gibi.

• Beğendim
İfadeler: 144

Daha önceden buna benzer bir öneri yapılmış.
Attığınız konu sahibi kısa süre içinde silebilelim demiş. Bu konunun sahibi ise sonradan silebilmekten bahsetmiş. Çünkü 1 saat geçtikten sonra artık mesajı düzenleyemiyorsunuz, düzenlemek için rapor göndermek gerekiyor. Arkadaş da moderatörün rapora bakmasını beklememek için direkt kendimizin böyle bir yetkisi olmasını istiyor.

Ha, ben eksiledim çünkü böyle bir özellik gelmesini istemiyorum orası ayrı.

• Beğendim
İfadeler: 409
Atıyorum birisi tüm mesajlarını sildi. Moderasyon bir de onun mesajlarını getirmekle mi uğraşacak? Yanlış mesaj yazarsan zaten belli süre telafi vaktin var. Yanlış bilgilendirme yaptıysan da zaten yanlış bilgilendirme uyarısı boşuna yok.

Silinen konular ve mesajlar moderatörlerde gözüküyor. Veritabanından tamamen silinmiyor.
Moderatörler tüm konulara girip silinen mesajları mı kontrol edecek?

Ayrıca bu özellik gelirse, foruma yeni üye olan insanlar konu çözüldüğü zaman konuyu silip gidecek. Veya "Forumu bıraktım" deyip forumdaki tüm yararlı içeriklerini silecek. Hangi forumda mesaj silme gördünüz de böyle bir öneri yapıyorsunuz anlamıyorum...