Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
7
Kısa ve öz. Bir konu hakkında kendimce, öznel de olsa bir inceleme yaptığımda haksız da olsam başkalarının yorumuma tekrar öznel düşüncelerle yanıt vermesini istemem. Konumun kaosa dönüşmesini ve tartışma oluşmasını istemem. Bundan dolayı kendi konumu yoruma kapatabilmeliyim, veya bunu konu açarken belirleyebilmeliyim. Konu eforsuz ve kötü bir konu da olsa, bana ait bir belge olarak kalıp unutulup gidebilir. Bunu engelleyen bir şey yok.

Örnek konu:

Arkadaşa yapıcı eleştiriden çok yafta gelmiş.

Konu çorba olunca zaten eninde sonunda moderatörler tarafından yoruma kapatılıyor. Bunu keşke konu sahibi arkadaşın kalbi kırılmadan önce yapabilsek diyorum ne dersiniz?

Bu konuyla ilgili hassasiyeti de ayrı olarak burada belirttim:

Son düzenleme:
Artı 39 Eksi
Konuma yorum istemiyorsam kullanacağım bir özellik bu işte. Örnek konuya biraz bak anlayacaksın nasıl bir arbede olduğunu :)

Yok hocam, anlayabiliyorum bakış açınızı ama X (konu sahibi) ve y kişisi tartışmaya başlar yanlış şeyler söylese bile yazıp konuyu kitler y kişisi dımdızlak kalır ortada kendini bile savunamadan.

Konuma yorum istemiyorsam kullanacağım bir özellik bu işte. Örnek konuya biraz bak anlayacaksın nasıl bir arbede olduğunu :)

Forumda düzgün insan bulamazsin. Açtığın konuya gün içerisin de bile tartisma yaratacak mesajlar illa ki yazacaklar. Forum da 5 bin Üye var hangi birine söyleyeceksin?

Adam akıllı insan yok. Eline sağlık güzel yazmışsın konu da ama bizim insanımıza dert anlatamazsın dinlemezler.

@5123 ben yönetime konuşuyorum şu anda çoluğa çocuğa değil zaten :) Çocuk bakıcılığı yapmaya çalışmıyorum konuyu Recep Baltaş gördü zaten.

Bu durum raporla da yapılabilir. İlla da mesaj yazmaya gerek yok. Raporda konunun kilitlenmesi için sebep yazılsa ve moderasyon da ufak bir değerlendirmeyle konunun kilitlenip kilitlenmeyeceğini kararlaştırsa olup biter. Durduk yere mesaj yazıp konuyu kilitlettirmek, konudaki o insanları kovmak gibi bir şey olur. Sebepsiz olduğu sürece.

Son düzenleme: